linkstrategie
Image default
Bedrijven

Voorkom beschadiging van uw elektronica met een ESD tafel

Eén van de maatregelen om schade aan uw elektronica te voorkomen is het werken met een ESD tafel. Elektronica die gevoelig is voor statische oplading, kan beschadigen tijdens het ontladen. Dit kan ook gebeuren zonder dat het zichtbaar is voor het blote oog. Daardoor is het belangrijk om ESD (Electro Static Discharge) te voorkomen. Dit doet u door het creëren van een ESD veilige werkplaats. Niet alleen is hiervoor een ESD tafel van belang, ook alle omgevingsfactoren dienen in orde te zijn. Werk daarom ook met ESD veilige kleding en schoenen en zorg voor een ESD veilige vloer of vloermat.

Van productie tot transport ESD veilig

Het inrichten van een technische werkplaats waar veilig gewerkt kan worden met elektronica brengt nogal wat voorbereiding met zich mee. Naast het verzorgen van een ESD tafel en ESD veilige omgeving, dienen ook het verpakkingsmateriaal, de opslag en het transport veilig te zijn. Bij elQuip vindt u alles om uw technische werkplaats in te richten, waaronder in hoogte verstelbare werktafels. Wilt u advies over het inrichten van uw technische werkplaats, dan kunnen de deskundige medewerkers met u meedenken. Via e-mail of telefoon neemt u gemakkelijk contact op. Ook kunt u langsgaan in de showroom in Maarheeze.

De mooiste werktafels voor uw bedrijf

Bij Elquip vindt u zeker de geschikte werktafels voor uw bedrijf. U vindt hier bijvoorbeeld ESD tafels van zowel het eigen merk Flexiline als het Duitse kwaliteitsmerk Erfi. Bij beide merken kunnen de tafels ook als een in hoogte verstelbare werktafel uitgevoerd worden. Zo kunt u een ergonomische werkplek creëren, waarbij gekozen kan worden voor een afwisselende werkhouding van staand en zittend werken. De in hoogte verstelbare werktafels van Flexiline kunnen elektrisch worden bediend en indien gewenst kan dit zelfs via een app. En aan deze app kan weer een fitness coach worden gekoppeld voor een optimale conditie. De mogelijkheden zijn eindeloos!