linkstrategie
Image default
Woning en Tuin

Van woonaccessoires tot sjaals; alles met een duurzaam Dutch design

Ben jij op zoek naar leuke lifestyle producten, kleding of woonaccessoires met een duurzaam Dutch design? Dan vind je dit zonder problemen bij Hendrik.nu. Deze specialist uit ’s-Hertogenbosch beschikt over een enorm assortiment aan unieke producten, allemaal met de hand gemaakt in eigen land. De designs zijn gebaseerd op oude kunstwerken van Hollandse meesters, waaronder Vincent van Gogh en Jeroen Bosch. Dit geeft de producten een bijzondere uitstraling en zorgt ervoor dat ze perfect passen bij jouw unieke stijl of originele interieur. Ben je benieuwd naar de gehele collectie? Bezoek dan de webshop van Hendrik.nu en ontdek het aanbod.

Duurzaamheid en originaliteit staan voorop bij deze specialist

Bij het maken van de producten staan duurzaamheid en originaliteit voorop. Daarom wordt er gekozen voor een uniek Dutch design en wordt er ook voor gezorgd dat de productie duurzaam verloopt. Dit is goed te realiseren doordat de producten gewoon in Nederland geproduceerd worden. Hierdoor is transport nauwelijks nodig en kan de belasting op het milieu beperkt worden. Dit geldt voor haast alle producten uit de webshop van Hendrik.nu; of je nu op zoek bent naar tassen, etuis, design vazen, lampen, zachte zijden shawls, bloemen van steen of wenskaarten. Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau, maar weet je niet zo goed wat je moet kopen? Dan kun je ook ervoor kiezen om een cadeaubon van Hendrik.nu te bestellen. Hiermee zit je altijd goed.

Bekijk de complete collectie online

Wij hebben al een klein voorproefje gegeven van de collectie, maar als je benieuwd bent naar het complete aanbod, kun je het best zelf de webshop bezoeken van Hendrik.nu. Hier vind je allerlei producten met een duurzaam Dutch design. Of je nu voor jezelf iets leuks wilt kopen of voor iemand anders, bij deze specialist ben je op de juiste plek. Bestel direct online en ontvang jouw bestelling zo snel mogelijk in huis!

https://www.hendrik.nu/