linkstrategie
Image default
Woning en Tuin

Deze Marokkaanse lampen zijn een ware toevoeging aan elk interieur

Ben jij op zoek naar een nieuwe lamp voor jouw interieur en wil je dit keer echt iets unieks? Dan moet je de Marokkaanse lampen van Hadaya eens bekijken. Deze ontwerper heeft een winkel in Amersfoort, die zeker het bezoeken waard is als je in de regio bent. Uiteraard kun je de collectie Marokkaanse lampen ook online bekijken. Deze ontwerper staat er bekend om de tradities, patronen en vormen uit de Oosterse culturen te nemen en daar moderne materialen en technieken aan toe te voegen. Het resultaat zijn unieke handgemaakte lampen die jouw interieur echt prachtig maken.

De eerste lamp

Het was 2002 toen deze ontwerper voor het eerst een lamp ontwierp waarbij de twee contrasterende stijlen werden gecombineerd. Het begon klein, maar deze Marokkaanse lampen bleken al snel erg populair te worden. Dat is ook niet vreemd, want elke lamp wordt handgemaakt en door henzelf ontworpen. Dat maakt ze uniek en karakteristiek en in sterk contrast met de massageproduceerde producten van vandaag de dag. Bekijk de lampen van dichtbij en je vindt ongetwijfeld imperfecties of verschillen, die de lampen juist zo karakteristiek maken. Met een Marokkaanse lamp van deze ontwerper in je woning maak je de sfeer direct warm, gezellig en aangenaam.

Bekijk de lampen

De beste manier om de Marokkaanse lampen van Hadaya te bekijken is door de winkel in Amersfoort te bezoeken. Als je je dus in de regio bevindt, is het de moeite waard om langs te gaan. Je kijkt je ogen uit en vindt er allerlei schitterende Marokkaanse lampen, van hanglampen tot plafonnières en tafellampen. Je kunt natuurlijk ook in de webshop bekijken welke lamp je mooi vindt en eventueel een bestelling plaatsen. Eén ding is zeker: je zult nergens anders een lamp vinden met zoveel karakter, als bij dit bedrijf met jarenlange ervaring in ontwerpen en handwerk!

https://www.hadaya.nl/