linkstrategie
Image default
Woning en Tuin

Fleur je badkamer op met mozaïek tegels

Je badkamer kun je op meerdere manieren een nieuwe look geven. Je kan het zo groot aanpakken als je zelf wilt. Alleen nieuwe handdoeken in een andere kleur? Dat kan. Maar je kan ook de complete badkamer een nieuwe stijl geven. Wanneer je je badkamer eens onder handen wilt nemen, lees dan deze blog voor een aantal tips.

Tip 1: Zorg voor voldoende opbergmogelijkheden

Niets is zo rommelig als dat er overal spullen rondslingeren op de badkamer. Wanneer je voldoende opbergruimte hebt om je spullen in op te bergen ziet de badkamer er al een stuk rustiger en schoner uit.

Tip 2: planten en bloemen

Door planten en bloemen in de badkamer te plaatsen haal je het buitenleven naar binnen. Er zijn veel soorten planten die overleven in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan graslelie, orchideeën, varens of de aloë vera-plant. Bovendien zijn planten goed voor de gezondheid omdat ze de luchtvochtigheid in de kamer verbeteren. Win-win situatie dus!

Tip 3: mozaïek tegels badkamer

Mozaïek tegels in de badkamer kunnen sfeer creëren. Wat voor soort sfeer hangt af van de tegels. Lichtkleurige mozaïek tegels zorgen voor een frisse stijl. Donkere mozaïek tegels hebben daarentegen een robuuste uitstraling. Ook zijn er mozaïek tegels met verschillende patronen te krijgen. Je kunt deze tegels gebruiken voor de vloer, maar ook voor de muren of achter het wastafelmeubel. Kortom, mozaïek tegels in de badkamer is een creatieve manier om je badkamer te stijlen.

 

https://www.topmozaiek24.nl/