linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Opslagruimte Ede huren

Een veilige, droge en voordelige opslagruimte in Ede vindt je bij Opslagman. Een opslagruimte kan enorm handig zijn voor het opbergen van alle spullen die niet meer in huis passen. Sommige spullen kunnen niet simpelweg verkocht worden omdat ze een bepaalde emotionele of economische waarde hebben. Een bepaalde verzameling, een auto, vakantieherinneringen, het servies van grootmoeder, het zijn allemaal spullen die het niet verdienen op Marktplaats te eindigen. Maar het is ook weer niet handig deze spullen allemaal in huis op te moeten bergen. Dé ideale oplossing voor dit dilemma is een opslagruimte. Het huren van een opslagruimte voorkomt dat waardevolle spullen weggedaan moeten worden én dat het huis helemaal vol staat. Opslagman verhuurt opslagruimtes in Ede, maar ook in Amsterdam, Utrecht, Veenendaal en Amerongen voor een voordelige prijs. Al deze locaties zijn goed bereikbaar en worden 24 uur per dag beveiligd en droog gehouden. Het onderhoud ligt dus niet bij de klant maar bij Opslagman.

Opslagruimte Ede online regelen

Daarnaast kan een opslagruimte in Ede of een van de andere locaties van Opslagman gemakkelijk online geregeld worden. Opslagman maakt gebruik van een klantenportaal waar klanten snel antwoord krijgen op hun vragen en waar klanten terecht kunnen als zij problemen met hun opslagruimte ervaren. Verder krijgt de klant alle relevante informatie via de mail zodat het contact zo snel en duidelijk mogelijk verloopt. Uiteraard heeft Opslagman echter ook een telefonisch bereikbare klantenservice die 24 uur per dag te bellen is. Naast dat Opslagman 24 uur per dag bereikbaar is, plegen zij ook 24 uur per dag onderhoud aan hun opslagruimtes. Alle opslagruimtes worden ten alle tijden beveiligd en zijn door de huurder ten alle tijden toegankelijk via een persoonlijke toegangscode. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van het vervoer van Opslagman om bijvoorbeeld spullen te verplaatsen zonder enige vergoeding. Als de opslagruimte niet meer nodig is kan deze zonder opzegtermijn opgezegd worden of geruild met een kleinere of grotere versie.

Opslagman.nl

Meer informatie over Opslagman als bedrijf en hun aanbod aan opslagruimtes is te vinden op hun website. Hier is ook meer te lezen over de service die Opslagman verleent bij elke opslagruimte en hun contactgegevens.