linkstrategie
Image default
Hobby en vrije tijd

6 dingen waar elke jongen van droomt

Dromen, iedereen heeft ze wel. De een droomt groter dan de ander, maar bijna iedereen heeft wel een aantal grote dingen waar hij stiekem van droomt. Hoe jonger je bent, hoe groter je droomt. Jongens en meisjes kunnen beide groot dromen, zeker op jonge leeftijd zijn de dromen oneindig groot. Of het nou haalbaar is of niet, is op dat moment nog niet belangrijk. Hieronder staan de 6 dingen waar iedere jongen van droomt.

Een Lamborghini Aventador of een Porsche 911?

De meeste jongens dromen van kleins af aan al van de mooiste auto’s. Eerst spelen ze ermee, dan mogen de mooiste nog even blijven staan in de vensterbank op hun kamer, maar al snel gaan ze groter dromen over een ‘echte’ auto. Van een mooie BMW om later met het gezin in te rijden tot een stoere Porsche of een Lamborghini. De meeste jongens dromen niet van één auto, maar het liefst van minimaal 2. Een voor naar het werk en een om mee rond te rijden in het weekend en vakanties. En misschien nog wel eentje extra, gewoon, om een beetje mee te pronken. Soms is er zelfs nog ruimte voor een oude bak om aan te sleutelen, want hoe stoer is het om een mooie, oude auto weer aan de praat te krijgen?

Een groot, héél groot huis

Bij een mooie auto hoort natuurlijk ook een mooi huis. Het liefst een villa met alles erop en eraan. Natuurlijk ligt er een mooi zwembad in de gigantische tuin, een grote garage voor alle auto’s die ondertussen gekocht zijn, genoeg kamers voor de hele familie, een sauna, een grote keuken en gigantische tv. Misschien is er zelfs wel ruimte voor een bioscoop in de kelder en nog een extra zwembad binnen. Naast deze villa is het misschien ook nog ruimte voor een extra villa in het buitenland, zodat je de luxe nooit hoeft te missen als je op vakantie gaat.

Een mancave kan niet ontbreken

Een mooi huis is natuurlijk niet compleet zonder een mancave. Zelfs als je in een minder groot huis komt te komen, is de mancave wel een echte droom. Een lekker plekje in huis waar je al je spullen kwijt kunt. Bij sommige zal de mancave gevuld zijn met een lekkere grote hoekbank en grote tv (of een bioscoopscherm). Bij andere zal de ruimte misschien meer gevuld zijn met een gameseat en een groot scherm om op te gamen. Een mancave is natuurlijk niet compleet zonder een koelkast met wat drankjes en genoeg kasten gevuld met snacks en chips.

Grote tv, gigantische soundbar met bijpassende speakers

Het maakt niet uit hoe groot het huis later is, een grote tv is bijna meer een eis dan een droom. Bijna elke jongen droomt van een huis vol technische snufjes, het liefst net een stukje nieuwer dan die van de buren. Een gigantische tv, een grote soundbar en bijpassende grote speakers voor het beste resultaat. Wie weet is de droom zelfs zo groot dat er straks een compleet bioscoopscherm of een 3D-tv aan de muur hangt.

Schietbaan in de achtertuin

Een schuur vol luchtbuksen, waar je er elke keer eentje uit kunt kiezen. Kasten vol kogeltjes, zodat je voorlopig nog even vooruit kunt. En dan natuurlijk een grote tuin met genoeg ruimte voor je eigen persoonlijke schietbaan. Of je nou op blikjes schiet of op schietkaartjes dat maakt niet zo veel uit. Het gaat om het gevoel, even je jachtinstinct in jezelf naar boven halen en losgaan op de schietbaan. Schieten met een luchtbuks is niet voor niets de droom van zoveel jongeren, het is immers geweldig leuk, voor jong én oud! Tegenwoordig kan je ze makkelijk online bestellen bij diverse shops. 

Rijkdom

De meeste grote dromen zijn dure dromen. Een droom die dus niet uit dit rijtje kon ontbreken was geld, veel geld. Veel jongens dromen van jongs af aan van een goede baan en hopen uiteindelijk rijk te worden. Genoeg geld om relaxt van te kunnen leven, lekker uit eten te kunnen gaan, een groot huis van te kunnen kopen, dure kleding te kopen en een aantal mooie auto’s van te kopen.

Sommige grote dromen die je als jongen had worden toch bijgesteld als je ouder wordt, er komen dromen bij en er worden dromen geschrapt. Maar stiekem, diep van binnen blijven mannen altijd wel een beetje dromen als een jongen. Van grote auto’s, veel geld en vooral een grote tv.

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over bijenwas!