linkstrategie
Image default
Eten en drinken

Kies uit de lekkerste bladerdeeg recepten

Wanneer je op zoek bent naar de lekkerste bladerdeeg recepten, zit je goed bij Tante Fanny goed. De oorsprong van dit bedrijf ligt in Oostenrijk, waar ze zijn begonnen met het maken van rollen vers bladerdeeg die volledig klaar voor het bakken zijn. Vanuit deze degen zijn andere varianten ontstaan waar je bijvoorbeeld een heerlijke quiche of hartige taart van kunt maken. Anders dan bij de meeste degen, zijn de degen van Tante Fanny vers. Dit zorgt voor een unieke en heerlijke smaak. Bakken is nog nooit zo lekker geweest. Met het verse bladerdeeg maak je de lekkerste recepten. Kies uit diverse zoete en hartige gerechten en hapjes. Geniet van heerlijke diners of gezellige borrels.

Gebruik vers bladerdeeg om een quiche te maken

Een quiche maken kan op verschillende manieren. Met de bladerdeeg recepten van Tante Fanny zet jij in een mum van tijd de lekkerste gerechten op tafel. Komen binnenkort jouw vrienden of familieleden langs voor een uitgebreide borrel? Maak heerlijke hapjes en verras uw gasten. Serveer heerlijke tartelette met erwten en ham, maak een plaattaart met feta of vouw verrassende asperge pakketjes. Ook kun je een quiche maken en deze in puntjes snijden voor bij de borrel. Ben jij meer een zoetekauw? Maak een rabarberstrudel of kies voor appel- en puddingflappen. Waar jouw voorkeuren ook naar uit gaan, met het bladerdeeg van Tante Fanny maak je de lekkerste recepten. 

Bestel het gratis receptenboekje

Tante Fanny is gespecialiseerd in het maken van verse degen voor een quiche of een van de andere recepten. Via de website van deze specialist bestel je eenvoudig een gratis receptenboekje. In dit boekje vind je de leukste recepten om uit te proberen. Doe inspiratie op en geniet van heerlijke verse ingrediënten in combinatie met verse degen. Wil jij de recepten graag bekijken? Ga dan naar de website en ontdek de lekkerste gerechten.