linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Hier vind je snel en overzichtelijk welke energieleverancier jou het beste aanbod geeft

Welke energieleverancier kies jij? Ben je weer toe aan een nieuw energiecontract? Wil je verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken voor het beste aanbod? Vergelijk het dan via Welkeenergieleverancier.nl. Hier vind je snel en overzichtelijk welke energieleverancier jou het beste aanbod geeft. Bepaal wat jij belangrijk vindt en filter op de voorwaarden die jij aan het contract stelt. Zo heb je de keuze om alleen contracten te zien die groene stroom leveren en kun je kiezen uit contractduren van 1, 2, 3 of 5 jaar of voor een variabel contract. Heb je een voorkeur voor bepaalde energieleveranciers? Ook dan kun je die aanvinken.

Profiteer van veel voordeel door regelmatige over te stappen

Overstappen van energieleverancier levert veel voordeel op. De meest duidelijke is wel het voordeel van geld. Je bespaart flink wat geld door tijdig over te stappen. Vaak verhogen energieleveranciers hun tarieven na afloop van het contract. Met een jaarcontract kun je dus elk jaar weer besparen. Zou je na dat jaar bij dezelfde aanbieder blijven zonder gebruik te maken van een aanbieding? Dan betaal je tot wel honderden euro’s meer. Dat is natuurlijk zonde. En overstappen is niet eens moeilijk meer. Het kost bijna geen tijd. Welkeenergieleveranciers.nl biedt je ook nog eens een gratis overstapservice aan en hebben de laagsteprijsgarantie. Daar komt bij dat je via deze website altijd voordeliger uit bent dan wanneer je een contract afsluit via de website van de aanbieder zelf.

Hoe stap ik over?

Je vergelijkt dus online welke energieleverancier jou het beste aanbod doet. Dan vul je je gegevens in en plaats je je ‘bestelling’ voor energie. Je hebt dan nog 14 dagen bedenktijd. Zij beëindigen je contract bij de oude energieleverancier. Dan krijg je de eindafrekening toegestuurd. Vervolgens dien je je meterstanden nog even door te geven. Deze worden vaak ook automatisch afgelezen als je een slimme meter hebt hangen. Heb je nog een oudere meter? Geen probleem! Dan vul je zelf de gegevens in. Het kost nog geen 2 minuten van je tijd!