Een afdekzeil op maat uit de eigen zeilmakerij

februari 16, 2021

Een afdekzeil op maat komt bij Van der Sneppen B.V. uit de eigen zeilmakerij. Dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het maken van afdekzeilen volgens de wensen en eisen van hun klanten. Zij houden rekening met de beoogde toepassing en gaan direct aan de slag als ze de opdracht ontvangen. Doordat ze het afdekzeil in eigen beheer produceren, kunnen ze snel leveren, de hoge kwaliteit waarborgen en een scherpe prijs bieden. Doordat het afdekzeil op maat is gemaakt, past het ook perfect en zit het stevig vast. Dit zorgt voor een betere bescherming dan met een standaardzeil, afhankelijk van de toepassing. Heeft u bijvoorbeeld een aanhangwagen met een standaardafmeting? Dan kan een dergelijk standaardzeil afdoende zijn. Ook deze zeilen vindt u bij dit bedrijf. Deze bestelt u eenvoudig online vanuit hun webshop.

Advies over het afdekzeil op maat

Wanneer u een specialist inschakelt voor een afdekzeil op maat is het wel zo fijn als u daar ook advies bij krijgt, als u het nodig heeft. De specialisten bij Van der Sneppen B.V. doen dat graag. Zij bespreken uw situatie en vertellen u wat de beste oplossing is. Welke vorm wilt u dat het zeil heeft? Wat is de lengte en de breedte? Welk materiaal biedt de beste bescherming? Wilt u elastieken erbij hebben en hoeveel ringen moet het zeil hebben? Als dit in kaart is gebracht, dan gaan ze direct voor u aan de slag en heeft u het zeil snel in huis.

Houdt het regelmatig schoon voor een langere levensduur

Een afdekzeil op maat van dit bedrijf is onderhoudsarm. Voor een langere levensduur is het echter toch aan te raden om het regelmatig te reinigen. Met de juiste onderhoudsproducten is dat zo gedaan. Deze producten vindt u ook in de webshop van deze specialist. Heeft u nog vragen over een afdekzeil op maat of over hun andere producten? Dan kunt u ze altijd even bellen of mailen.

https://www.goedkope-zeilen.nl/

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.