linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Ecologisch advies van dit onderzoeksbureau in Gelderland

Staring Advies is een ecologisch onderzoeksbureau uit Hoog-Keppel waarbij de focus ligt op flora en fauna in verschillende delen van Gelderland. Het onderzoeksbureau is aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus en beschikt over een team met gespecialiseerde en ervaren medewerkers. Deze specialisten voeren dan ook het gehele traject uit: van inventarisatie tot het aanvragen van ontheffingen. Daarnaast voorzien de medewerkers van dit onderzoeksbureau diverse partijen in Gelderland van ecologisch advies.

Ecologisch onderzoek uitgevoerd door specialisten

De specialisten van Staring Advies voorzien u graag van gedegen ecologisch advies. Bent u bijvoorbeeld een agrarisch ondernemer of bezit u een groot stuk grond in Gelderland? Dan voeren zij graag onderzoek uit, bijvoorbeeld naar het leefgebied van diverse dieren op uw land. Denk hierbij aan vissen, vogels of vleermuizen. Tijdens het onderzoek kijken de experts niet alleen welke soorten dieren op uw land voorkomen, maar ook hoe zij zich gedragen.

Goed onderbouwd ecologisch advies

Wanneer de specialisten van dit ecologisch onderzoeksbureau uit Hoog-Keppel uw land in de provincie Gelderland onderzocht hebben, voorzien zij u van een goed onderbouwd advies. Zo komt u te weten hoe u de dieren op uw grondgebied kunt beschermen. Het advies wordt uiteraard ook afgestemd op uw wensen en eisen. Zo weet u dat uw werk- en woongenot niet ten koste gaat van de aanwezigheid van diverse dieren, zoals steenmarters en vogels, op uw grondgebied.

Laat uw grondgebied onderzoeken

Door deze specialisten in te schakelen weet u hoe u de dieren op uw grondgebied kunt beschermen zonder dat hierbij de leefbaarheid van uw land vermindert. Heeft u interesse in gedegen, ecologisch advies voor uw grondgebied en wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden van onderzoek, zoals een ecologisch werkprotocol? Neem dan gerust eens contact op met dit ecologisch onderzoeksbureau in Gelderland of vraag eenvoudig online een offerte aan. De contactgegevens vindt u op de website.