linkstrategie
Image default
Bedrijven

Gebruikt u wel de juiste professionele weegschaal?

Het lijkt iets triviaals: een vloerweegschaal. U moet met enige regelmaat, zeer regelmatig of non stop producten of goederen wegen en hebt daarvoor een weegschaal die prima werkt, toch? Maar is dat wel zo, en hoe weet u dat zeker? Wordt er met regelmaat onderhoud gepleegd aan uw weegschaal en is deze wel eens opnieuw gekalibreerd? Indien u deze vragen met “nee” moet beantwoorden, kan het best wel eens zo zijn dat de weegschaal die u hebt staan helemaal niet het resultaat levert dat u denkt. Misschien is deze inmiddels inconsistent, maar daarvoor zou u dezelfde lading eens vaker moeten wegen. Misschien is hij nog wel consistent, maar wijkt de nauwkeurigheid enkele kilo’s af. Dit kan u schade berokkenen op meerdere gebieden.

Investeer in een goede vloerweegschaal

Weeg met groots gemak pallets op de werkvloer met een goede vloerweegschaal. LRE levert weegschalen in tal van soorten en maten. Ook voor u zit er een perfecte weegschaal tussen. Een goede vloerweegschaal is uiteraard accuraat, maar ook eenvoudig en ergonomisch in gebruik. Het juiste formaat is belangrijk voor betrouwbare resultaten, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat uw werknemers de weegschaal veilig, eenvoudig en comfortabel kunnen bedienen. Investeren in een goede vloerweegschaal zorgt voor tijdswinst en daarmee, zeker ook op de langere termijn, geldbesparing.

Een professionele weegschaal voor iedereen

Omdat er zoveel variatie is in de soorten en maten waarin een professionele weegschaal komt, is er een weegschaal voor iedere sector. Hebt u twijfels over of er voor u ook een ideale weegschaal is? Misschien wordt uw twijfel veroorzaakt door het feit dat u werkt met producten of goederen die in vorm, formaat of gewicht sterk afwijkend zijn. Dan is het goed om te weten dat bij een professionele weegschaal maatwerk nodig is. Ook u kunt dus zorgen voor een veiligere, prettigere en meer efficiënte werkomgeving in omgevingen waar goederen of producten gewogen worden.