linkstrategie
Image default
Bedrijven

De specialist in Ford occasions en nog veel meer

Bent u op zoek naar Ford occasions? Ardea auto is een bedrijf dat een zeer ruime collectie van diverse Ford occasions aanbiedt. Deze collectie is gekozen op basis van jarenlange ervaring en kennis, want het bedrijf is al negentig jaar de specialist in Ford auto’s en bedrijfswagens. Ardea Auto wil op basis van deze selectie niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook de auto’s betaalbaar houden, zodat ze altijd garant staan voor kwaliteit en klasse. Een enorme keuze met oog voor detail en voor gevoel. De perfecte match, de perfecte Ford occasion vindt u bij dit bedrijf.

Kies uit een ruime selectie aan occasions

De Ford-selectie die is gemaakt bij Ardea bestaat uit prachtige wagens die zich goed lenen als bedrijfswagen, maar ook als personenwagen. De stijlvolle uitstraling die Ford heeft in combinatie met het comfort en de hoge kwaliteit is alles wat u nodig heeft in uw nieuwe auto. En die kwaliteit is geen overbodige luxe als u veel uren op de weg maakt. Natuurlijk is dit comfort ook prettig wanneer u minder lang onderweg bent. Ardea Auto heeft een ruime collectie, zodat er altijd kan worden gekeken naar de Ford occasion die bij u past.

Betrouwbaarheid in de vorm van een Ford occasion

Naast een goede selectie Ford occasions heeft Ardea auto’s ook een imago van betrouwbaarheid dat volledig wordt waargemaakt door de garantie die zij geven. Deze is bekend onder de naam SternGarant. Dit is een garantie van twee jaar die een sluitende dekking geeft met vele voordelen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om kosten bij reparaties of vervanging. Ook bij pech onderweg of bij een ongeval zijn de kosten ervan uw laatste zorg. Twee jaar lang kunt u zorgeloos genieten van uw Ford, en daar bovenop krijgt u ook nog eens een korting op banden en accessoires. Hoe mooi is dat?

https://www.ardeaauto.nl/