linkstrategie
Image default
Woning en Tuin

Weer trots op uw tuin dankzij deze hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom

Heeft u een tuin die betere dagen gezien heeft? Misschien is uw gazon verslechterd, heeft uw heg een snoeibeurt nodig of is het tijd om de schop er helemaal doorheen te halen. W&M Tuincomfort uit Lepelstraat is een hovenier die in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen en Steenbergen al menig tuin nieuw leven in geblazen heeft. Door hun jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers zijn ze in staat om alle werkzaamheden in uw tuin op te pakken. Ze maken een ontwerp, voeren dit uit en doen daarna ook nog het onderhoud voor u. Met deze hovenier in Bergen op Zoom en omgeving aan uw zij kunt u weer trots zijn op uw tuin.

Verschillende diensten

Er zijn maar weinig werkzaamheden in uw tuin die deze hovenier, gevestigd nabij Bergen op Zoom, niet voor u oppakt. Het begint altijd met het maken van een ontwerp en daarvoor kennen ze de grond en de omgeving erg goed. U krijgt alleen planten die ook echt in uw tuin kunnen overleven en daar kunnen bloeien. Na het maken van het ontwerp kan de tuin worden aangelegd en ook dat doen ze zelf. Ontruimen, bestraten, bebouwen en het aanleggen van vijvers doen ze graag voor u. Wilt u een tuinhuis, een terras of een speeltoestel, dan wordt het voor u geplaatst. Eventueel vragen ze de vergunning ook aan bij de gemeente, of ontwerpen ze een vergunningsvrije tuin. Uit ervaring weten ze exact wat daar de regels voor zijn.

Kies voor gedegen onderhoud voor jarenlang plezier

Nadat uw nieuwe tuin is aangelegd wilt u daar ook jarenlang van kunnen genieten. En dat kan alleen als u deze ook goed onderhoudt. Het winter- en zomerklaar maken van uw tuin, maaien, wieden, snoeien, harken, de vijver onderhouden; het neemt allemaal erg veel tijd in beslag. Wilt u dit ook uitbesteden? Dan is één telefoontje naar W&M Tuincomfort, uw hovenier uit Lepelstraat, in de omgeving van Bergen op Zoom, voldoende.

 

https://tuincomfort.com/

Gerelateerde artikelen

Altijd een opgeruimde slaapkamer dankzij een bed met opbergruimte + meer tips

Laat jouw droomhuis bouwen door een moderne architect

Uw schilder in Zeeland biedt vakmanschap in schilderwerk