linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Snel en voor de beste Prijs je huis verkopen?

Dan bent u bij de beste Makelaar Sint Jansteen aan het juiste adres. Wij doen er alles  aan om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen, voor de gewenste prijs. Op onze site staan allerlei woningen met foto’s, met aangegeven prijzen. En kunt u gratis gebruik maken van onze site door u alleen aan te melden. Zo kunt u gratis kijken naar jouw toekomstige woning in een bepaalde regio. En geven we advies bij het kopen en verkopen van je vastgoed, en krijgt u gratis een waarde taxatie als u via ons je woning in de verkoop doet.         

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij helpen jou bij de verkoop van je woning. Als je via ons verkoopt heb je een groter bereik, omdat we je op al onze platforms aanbieden. En regelen we alles op het gebied van papierwerk met u potentiële koper en u bank. Als u zelf uw huis verkoopt moet u dit allemaal zelf doen, en dit kan soms voor problemen zorgen. Naast de verkoop bekijken wij ook wat u huis waard is, en proberen wij je huis op een zo gunstig mogelijk te verkopen. We kijken dan ook voortdurend naar de markt, binnen de huizenmarkt kan dan van de een op de andere dag snel veranderen.   

Adviezen 

Naast het helpen bij de verkoop geven we ook voortdurend advies, over alle wat komt kijken bij je huis. Zo kijken wij voor mensen  die veel vastgoed hebben en dit verhuren of telkens doorverkopen. Of een bepaalde verbouwing ook echt meer waarde gaat geven aan de woning en of je die er ook uit haalt. Is dat niet het geval dan kun je beter zonder verbouwing verkopen. Maar ook bij aanleg van een dakkapel kijken we of dat mogelijk is. En bij het aanvragen van een extra hypotheek of andere dingen voorzien wij u graag van advies  

 

Gerelateerde artikelen

De expertise van deze belastingadviseur nabij Rotterdam

Haaruitval en nu?

Bij deze glasleverancier vindt u het juiste glas voor uw toepassing