linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Milieuvriendelijk reinigen met droogijsstralen

Wilt u op een milieuvriendelijke manier reinigen met sterk geconcentreerde CO2? Kies er dan voor om te beginnen met droogijsstralen. Deze methode stijgt in populariteit ten opzichte van de welbekende hogedrukreiniging of het stralen met zand. Deze methoden werken goed en zijn zeer efficiënt, maar duidelijk een stuk minder milieuvriendelijk dan droogijsstralen. Bovendien heeft het stralen met droogijs nog een tal van andere voordelen. Zo heeft deze methode veel meer mogelijkheden dan de meeste andere methoden. Bent u benieuwd naar alle voordelen van droogijsstralen? Lees dan snel verder!

Professioneel reinigen met een nieuwe methode

U vraagt zich misschien af waarom het stralen met droogijs zo goed werkt bij het reinigen van diverse oppervlakken. De truc zit hem in de zogenoemde thermische schok. Bij het stralen met droogijs verdampt CO2  op een zeer snelle manier, wat een thermische schok veroorzaakt. Deze schokt maakt grondig schoon door het vuil als het ware van het oppervlak te trekken. Een groot voordeel van droogijsstralen is dat het een droge vorm van reinigen is. Daardoor kan het ook gebruikt worden voor elektrische apparaten. Bovendien is deze vorm van reinigen een stuk sneller en geeft het geen beschadiging aan het oppervlak. Bent u enthousiast en wilt u graag apparatuur huren voor droogijsstralen? Ga dan naar Hopmans Verhuur. Deze specialist biedt diverse producten aan waarmee u kan beginnen met droogijsstralen.

Neem contact op met deze specialist voor de juiste apparatuur

Wilt u bepaalde oppervlakken grondig reinigen en hiervoor een milieuvriendelijke en efficiënte methode gebruiken? Dan is het stralen met droogijs een fantastische nieuwe uitvinding. Voor de juiste apparatuur hiervoor kunt u terecht bij Hopmans Verhuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Ga dan naar de website van deze specialist en neem eventueel contact met ze op bij vragen. De experts van Hopmans Verhuur adviseren u graag over de beste methode voor uw toepassing.

https://hopmansverhuur.nl/