linkstrategie
Image default
Aanbiedingen

Een bedrijfswagen huren bij Bultman is zo gepiept

Als je zo af en toe dingen van de ene plaats naar de andere plaats moet verhuizen, zijn bedrijfswagens echt een ideale oplossing. Normaliter schaf je dan zelf een busje aan, maar als je slechts een enkele keer iets moet verhuizen dan is de aanschaf van een busje het niet waard. Gelukkig heeft Bultman daar iets op bedacht! Bij Bultman kun je verschillende busjes huren die variëren in transmissie en opslagruimte. Op deze manier beschik je over alle voordelen van een busje huren, zonder dat je zelf een busje hoeft aan te schaffen!

Eenvoudig geregeld

Een busje huren is makkelijker dan je misschien wel denkt. Op de website van Bultman hoef je slechts aan te geven wat voor soort bedrijfswagen je wilt gaan huren en op welke dag(en) je deze nodig bent. Selecteer daarna het tijdstip en ophaallocatie en klaar is Kees! Nadat je al jouw gegevens in het online bestelformulier hebt ingevuld hoef je enkel nog maar te betalen en daarna kan je het busje ophalen op het afgesproken tijdstip en de juiste locatie.

Voordelen van huren via Bultman

Veel verhuurbedrijven die voertuigen verhuren stellen als eis dat je het voertuig op dezelfde locatie moet inleveren als waar je het voertuig hebt opgehaald. Bultman is hierin uniek! De ophaallocatie hoeft bij Bultman niet hetzelfde te zijn als het inleverpunt. Met maar liefst vijf verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland zorgt Bultman ervoor dat jij altijd een Bultman-vestiging bij jou in de buurt hebt. 

Huren wanneer het jou uitkomt

Een busje huren kan zoals gezegd in veel verschillende situaties erg handig zijn. Een groot voordeel is natuurlijk dat je een voertuig in je bezit kunt hebben voor de periode dat je het nodig hebt. Je hoeft niet voor een extreem hoog bedrag een aankoop te doen. Je huurt het busje slechts hoelang je het nodig hebt. Verder kun je jouw voertuig ophalen wanneer je maar wilt. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

https://www.bultman.nl