linkstrategie
Image default
Management

Low investment high profit business ideas

Lage investering hoge winst business ideeën

 

1. Beheer van onroerend goed:

Als u in een meer bevolkt gebied woont, dan zullen er zeker flatgebouwen in de buurt zijn die u kunt beheren.  Veel eigenaars hebben niet de tijd of de neiging om hun eigen eigendommen te beheren en zoeken hulp bij anderen om hen te helpen met het dagelijkse beheer, het bijhouden van gegevens en het innen van huur. 

 

2. Technologie Consulting en Reparatie

Heeft u een vaardigheid in computers? Misschien bent u in een vorige functie computertechnicus geweest? Dan kunt u anderen helpen met computerinstallaties, upgrades, bugreparaties, virusscans, webhosting, netwerkverbindingen, enzovoort, met technologieadvies- en reparatiebedrijven. 

3. Marketing Diensten:

Dit is een die dicht bij en dierbaar is aan mijn hart.  Marketing was de kern van het bedrijf dat ik in 1991 begon, en eerlijk gezegd, is het de kern en het succes van de meeste kleine bedrijven.  Als je enige vaardigheden hebt in marketing, marketingautomatisering, SEO, SEM, website-ontwerp, enzovoort, dan kun je andere eigenaren van kleine bedrijven helpen die op dit gebied worstelen. U kunt ook overwegen om samen te werken met een link building bureau om andere bedrijven te helpen stijgen.

 

U kunt bijvoorbeeld uw eigen marketingbedrijf beginnen als een digitaal marketingbureau Singapore.

 

4. Personal Trainer:

Ik blijf graag fit.  Ik ga ook minstens 4 tot 5 keer per week naar de sportschool.  Terwijl ik daar ben, zie ik vaak dat anderen training krijgen van personal trainers met ervaring in gewichtheffen, cardio en de juiste vorm van gewichtheffen.  

 

Als je actief bent in je sportschool en genoeg informatie hebt over personal training, kun je er een bron van inkomsten van maken. Bovendien, aangezien dit een digitaal tijdperk is, kunt u ook online lichaamstraining verkopen en een vast inkomen verdienen.  Er is talloze personal training schema software die je hierbij kan helpen. 

 

5. Heb Van, Zal Helpen:

Van senioren tot individuen in een haast, velen hebben hulp nodig bij het verplaatsen van zowel kleine als grote items van plaats naar plaats.  Als je een busje hebt en bereid bent om kleine en grote spullen te vervoeren, dan kun je een bericht plaatsen op beschikbare zoeksites die verhuisdiensten aanbieden voor anderen zoals CheapOair.com. Niettemin, als u degene bent die autohuur of verhuisservices nodig heeft, kunt u tot $100 korting op uw kosten krijgen door hun Promo Code CAR10 te gebruiken. Meld u nu hier aan.

6. Tuinieren en grasmaaien:

De eeuwigdurende (geen woordspeling bedoeld) favoriet voor de middelbare school tiener, tuinieren is iets dat elke huiseigenaar moet worden gedaan, en aangezien velen zullen niet de tijd hebben om dit zelf te doen, alles wat je mist is een paar gereedschappen, gazon borden, en voila, je bent in de tuinieren bedrijf.

 

Gazononderhoud is een cruciaal onderdeel van het onderhoud van huizen, vooral in gebieden met hogere inkomens. Met uw vaardigheden op het gebied van tuinieren en grasmaaien kunt u wat geld verdienen en er zelfs een grootschalig bedrijf van maken. Plus, het is meer zak-vriendelijk dan ooit met alle kortingen die u kunt krijgen met behulp van de Amazon Promo Codes 20% korting.

 

7. Sneeuw ruimen:

Winter gebeurt op ons, als klokwerk, van november tot maart van elk jaar, en steevast, mensen zullen hulp nodig hebben het reinigen van hun pad loopt en opritten van sneeuw.

 

Als u in een regio met zware sneeuwval woont, kan het starten van deze business voldoende inkomsten opleveren. Bieden sneeuw reiniging diensten tegen een zeer lage prijs, in het begin, dan verhogen de kosten als je gaat. Het zal mensen in staat stellen om te experimenteren met deze dienst en beslissen of ze willen betalen voor het krijgen van hun oprit, garagedeur, of schoorsteen gewist. Alles wat je nodig hebt om te beginnen is een goede sneeuwschuiver of ploert.

 

8. Onroerend goed makelaardij:

Deze is iets lastiger te krijgen in, maar, misschien heb je een vaardigheid of ervaring in de verkoop van onroerend goed. Als dat zo is, kunt u overwegen het krijgen van uw makelaardij licentie, en het openen van een onroerend goed makelaardij service.

 

Ik heb dit idee aanbevolen aan veel mensen die goede ervaring hebben in de vastgoedwereld. De commissies die je verdient kan soms vrij royaal, afhankelijk van het type woning.”

 

De vaardigheden die nodig zijn van een makelaar zijn communicatie, vermogen om te onderhandelen, problemen op te lossen, actief luisteren, en hoe je een postwissel invult?”

 

9. Mobiel haar knippen:

Het nemen van tijd uit een drukke dag is iets dat veel gewoon niet de tijd voor, drukke gezinnen vooral hebben.  Stel je voor dat je naar het huis van een familie rijdt en in 90 minuten de hele familie van vier doet. Het is handig voor de familie, en voor de kapper / kapster ook.  

 

U kunt ook uw diensten uit te breiden door het aanbieden van haar styling om een beter inkomen te hebben. Aangezien uw bedrijf eruit zal zien als een alles-in-één oplossing voor haar, zullen mensen het ook aanbevelen aan hun dierbaren.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/