linkstrategie
Image default
Internet marketing

Waarom linkbuilding zo goed werkt

 

Voor meer zichtbaarheid online en  beter scoren in Google is het goed om aan linkbuilding te doen. Het is intensief werk en het is meer dan alleen maar lukraak linkjes en backlinks plaatsen op een site. Daarom kun je beter een linkbuilding bureau in de arm nemen.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar tevens ook de meest arbeidsintensieve. Huur daarom een linkbuilding bureau daarvoor in. Linkbuilding is een  continue bezigheid waarbij je zo relevant en zoveel mogelijk links probeert te vergaren. Maar waarom is dit nu essentieel? De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google onder andere aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding. Dit weet een linkbuilding bureau goed en weet precies hoe ze het beste de links kunt koppelen.

Kwalitatieve linkbuilding

Er zijn mogelijkheden om snel vele links te verkrijgen. Dit wordt echter steeds meer door Google afgekeurd.  Daarom is het belangrijk om op de juiste manier linkjes te plaatsen, hoe dit moet weet een linkbuilding bureau goed. Zo is het onverstandig om linkje te ruilen. Dat wil zeggen linkjes die naar jou verwijzen zonder een terugverwijzende link. Daarnaast is het goed om voor links te zorgen van relevante website. Het linkbuilding bureau doet daar onderzoek naar en weet wat de relevante webpagina’s zij waar links op kan worden geplaatst. Zo zorgen het linkbuilding bureau ook dat ze linkjes plaatsen op sites die autorithiet hebbe. 

Content is King

De succesvolste manier van linkbuilden is het creëren van waardevolle content.  Dat weet een linkbuilding bureau ook wel. Daarom houden ze zich niet alleen bezig met het plaatsen en verwijzen van linkjes, maar schrijven ze ook veel teksten. Op die manier kom je zo sneller bovenaan in de zoekresultaten van Google.