linkstrategie
Image default
Aanbiedingen

LUXE IN HUIS MET VELOURS GORDIJNEN

Maak kennis met velours gordijnen en je wil nooit meer anders. De velourstrend wordt toegepast in alle kamers in het huis. Velours past in woonkamer, slaapkamer, maar zeker ook in de kinder- en babykamers. Door te kiezen voor een velours gordijn maak je in een keer een sprong naar een luxe toets in de kamer. Kortom een upgrade. Wil je alles weten over dit type gordijnstof of zoek je inspiratie? Klik dan eens: velours gordijnen.

VELOURS, FLUWEEL OF VELVET

Velours, fluweel en velvet zijn verschillende namen, maar komen in de basis op dezelfde stof neer. Velours is een volumineus en harig. Dit is waar je deze stof aan herkent. Ook kent velours een vleug. Wanneer je met je handen over de stof strijkt of wrijft ontstaat er een donkere of lichte streep. De haren van de velours liggen in een bepaalde richting. Dit geeft de fluweel of velours die typische uitstraling en eigen karakter. De stof gaat leven door het spel van licht en donker. 

VELOURS GORDIJNEN

Mis het niet. Velours is niet meer weg te denken in het interieur. Vroeger misschien in het theater nu vind je velours in banken en kussens. Zelfs in het behang en op de wanden. Maak het dan ook altijd af met velours gordijnen. Velours geeft een heerlijke huiselijke sfeer. Sluit het binnen- en buitenleven mooi af. Glurende buren en voorbijgangers zijn verleden tijd. Maak de woonkamer compleet met van die juwelen van fluwelen. Je voelt je omringd in luxe met zulke mooie stoffen om je heen.  

KLEUREN VELOURS

Velours gordijnen zijn beschikbaar in wel 100+ kleuren. Warme bruintinten, groen velours, roze en oudroze velours enzovoorts. Krijg je al een beetje zin om jouw interieur even onder de loep te nemen? Zin in groen, beige, goud of wat voor kleur gordijnen dan ook? Wil je meer weten over kleuren en hoe je het beste kleur kunt kiezen in jouw interieur? Dan ben je welkom in de webshop van 123gordijn.nl