linkstrategie
Image default
Aanbiedingen

Bescherming van uw persoonlijke gegevens op internet

web developer

Natuurlijk denkt ieder van ons, die zijn telefoonnummer, adres en andere persoonlijke informatie invoert in het volgende formulier op de site, na over wat het hem bedreigt šŸ™‚ Maar velen denken niet dat dit niet de enige informatie is die u aan de verkoper achterlaat.

Ongeveer 80% van de sites (statistieken over onze klanten) zijn nu uitgerust met analysesystemen waarmee u informatie over bezoekers kunt volgen en analyseren.

In werkelijkheid laat Google (het statistiekensysteem Google Analytics) deze informatie anonimiseren. Dat wil zeggen dat u geen informatie over een specifieke bestelling kunt bekijken als deze teller op uw website is geïnstalleerd. Er wordt alleen algemene informatie verzameld die nodig is om de prestaties van bepaalde internetadvertentiekanalen te beoordelen. Waarom is dat? Dit betekent niet dat Google deze informatie niet kan volgen. Dit spreekt alleen van Google’s benadering van het privacybeleid.

Om het internetpubliek loyaler te maken, heeft Google een programma uitgebracht dat, nadat het in uw browser is geïnstalleerd, voorkomt dat statistische systemen u bedriegen.

Ik heb standpunten over het privacyprobleem:

  • Ik ben een marketeer die moet weten hoeveel bestellingen een bepaald bedrijf, een specifieke banner, enz. Mij heeft gebracht. met een bepaald bedrag uitgegeven.

Als al degenen die besteld hebben niet worden berekend door mijn statistieken (ik zie de bronnen van de bestelling niet), dan kan ik mijn advertenties niet beheren, wat betekent dat er geen sprake kan zijn van enige optimalisatie van de advertentiekosten op internet. Dit werk is vergelijkbaar met het werken door een “zwarte doos”, wanneer u alleen advertentiecampagnes bij de ingang en bestellingen bij de uitgang observeert. We zullen terugkeren naar waar we begonnen zijn – naar 2005, toen analysesystemen niet werden gebruikt en iedereen blindelings werkte.

Maar het is niet alleen slecht voor verkopers. Dit is ook slecht voor kopers. Het volstaat te zeggen dat sommige advertenties op internet alleen aan u worden getoond omdat u eerder naar verwante zoekopdrachten zocht. Dat wil zeggen dat informatie over uw gedrag op internet universeel wordt verwerkt en gebruikt om te bieden wat u nodig heeft, op basis van de informatie die u aan het netwerk verstrekt.

Als gebruiker van het world wide web zoals jij, kan ik me alleen maar zorgen maken over de informatie die ik elke dag op internet achterlaat. 

De ontwikkeling van het netwerk, software gaat naar de personalisatie van informatie, op een dag zullen we een computer openen die ons de informatie zal geven die we nodig hebben met onze minimale tussenkomst.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html