ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Al een tijdje op zoek naar een online marketing bureau?! Klik dan hier!

Dat is wat ik van de week had gezien op internet toen ik inderdaad op zoek was naar een nieuwe marketing bureau. Wij hebben ons website laten maken bij een bureau en dachten ook daar gebruik te maken van marketing voor ons bedrijf. We willen natuurlijk gevonden worden op Google als mensen naar ons diensten zoeken. Op die manier krijgen we potentiele klanten en omdat ons website inderdaad de antwoord op hun vraag geeft zijn ze tevreden en worden ze klant. Maar we moeten wel gevonden kunnen worden. Helaas gebeurde dat niet bij het bedrijf waar wij al klant waren. Veel geld moeten uitgeven en geen resultaat kunnen zien. De mensen had gewoon geen verstand van en dat was jammer voor ons en zonde van ons geld.

Doelbewust Online Marketing

Via collega’s en bekenden kwamen we doelbewust online marketing tegen. Een bedrijf in Veenendaal die 16 jaar ervaring heeft met zoekmachine optimalisatie, remarketing, AdWords en nog meer, om bedrijven hoog in Google te krijgen. Collega’s werken ook samen met Doelbewust en vertellen dat ze snel al een resultaat zien, en dat Doelbewust zeker heel hard aan de slag gaat om jouw bedrijf hoge positie in Google te geven. We hebben ook op Google informatie gezocht en het bedrijf had inderdaad veel tevreden klanten die ons voor gingen en ook resultaat hadden geboekt.

Intake

Na onze telefonisch gesprek hebben we een intake gehad. De medewerkers van Doelbewust online marketing hadden uitgelegd hoe ze te werk gaan. Zo zullen ze eerst onderzoeken welke zoekwoord het best passen en relevant zijn, en welke daarvan het meest op gezocht wordt per maand. Aan de hand daarvan zullen we zoekwoorden kiezen en aan de slag gaan. We hebben de basis pakket genomen en hopen om snel een resultaat te zien en ten minste in de top 10 te komen.

 

Voor meer info : hier klikken

Door