ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Elke vrouw droomt van een in haar ogen perfecte voorgevel. Het is immers jouw boezem en definieert voor velen van ons jouw aantrekkelijkheid en vrouwelijkheid. Toch zijn veel vrouwen erg ontevreden over hun borsten, ze zijn te groot, te klein, hebben de juiste vorm of zijn te slap. Het is dan ook niet zo raar dat zoveel vrouwen nadenken over een borstvergroting, met als doel de borstvergroten, verkleinen of aanpassen.

Vooral hangborsten zijn voor veel vrouwen de reden om over te gaan tot een ingreep. Door de meesten in de medische wereld worden hangborsten gedefinieerd als borsten waarbij de borst niet meer rechtop staat maar de tepel in zekere mate naar beneden wijst. Hangborsten ontstaan doordat er of teveel huid is, of te weinig volume in de borst, of een combinatie van de twee. Hangborsten kunnen verschillende oorzaken hebben. Vaak worden ze veroorzaakt door leeftijd. Als je ouder wordt neemt het collageen en elastine in de huid af waardoor de huid verslapt. Bijna elke vrouw krijgt hier op een bepaald moment mee te maken.

Een andere boosdoener is de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap en kort daarna zijn de borsten juist groter door de stuwing en de toegenomen bloed- en lymfevocht. Dit verdwijnt echter na drie dagen, waardoor het volume weer afneemt en bovendien vaak vet is verdwenen waardoor de borsten minder volume hebben. In tegenstelling tot wat velen denken heeft het geven van borstvoeding géén invloed op het al dan niet krijgen van hangborsten.

Ook zijn er andere, minder vaak voorkomende veroorzakers van hangborsten. Denk bijvoorbeeld aan een wisselend gewicht, waarbij je het ene moment zwaarder bent dan het andere moment. Als je zwaarder bent neemt het volume en het vetpercentage toe in de borsten, maar als je weer afvalt neemt dit weer af. Ook hormonale veranderingen kunnen invloed hebben op het volume van de borsten.

Voor meer info : hier klikken

Door