Vele voordelen als u kiest voor een specialist in loonverwerking

april 26, 2018

U profiteert van vele voordelen als u uw loonverwerking laat uitvoeren door een specialist. Kies voor het EB portaal, ideaal als u op zoek bent naar een digitaal loket voor al uw personele aangelegenheden. Voor u als werkgever is er binnen uw bedrijf geen salariskennis vereist, de specialist bewaakt de wettelijke cao-ontwikkelingen en deze worden in overleg met u doorgevoerd. U heeft een compleet en duidelijk overzicht van alle mutaties in het personeelsbestand. Denk hierbij aan salariswijzigingen, adreswijzigingen, nieuwe werknemers en het uit dienst gaan van werknemers. De organisaties die relevant zijn worden hiervan altijd door de specialist op de hoogte gebracht. Profiteer van de transparante kostenstructuur, er wordt altijd met een vast tarief per werknemer per jaar gewerkt. Geen onaangename verrassingen dus!

Maak gebruik van het digitale loket voor uw loonverwerking

Wat betekent het voor u als u uw loonverwerking gaat uitbesteden aan een specialistisch bedrijf? Het geeft u en uw werknemers een duidelijk overzicht van onder andere salarisspecificaties, loonaangifte en jaaropgaven. Ook krijgt u inzichtelijk hoeveel verzuim van uw werknemers er is geweest binnen het bedrijf. Er wordt zeer vertrouwelijk om gegaan met de gegevens op het EB portaal. Als de werknemer of werkgever inlogt op het Employee Benefits portaal is deze beveiligd met de SSL sleutel. De gegevens zijn zo zeker niet leesbaar voor derden. De specialist gaat zeer zorgvuldig om met de gegevens van uw bedrijf en deze zijn zeker in goede handen.

Een zeer ervaren en specialistisch team

Als u kiest voor EB portaal weet u zeker dat u een zeer ervaren en specialistisch team inschakelt. Het bedrijf heeft al vele organisaties geholpen bij hun loonverwerking. De specialist levert een unieke combinatie, waardoor u administratiekosten onderdrukt en de zorgvuldigheid waarborgt. Het team zorgt ervoor dat uw loonverwerking altijd uitstekend verloopt. Zo krijgt u een handig overzicht en heeft u meer tijd voor uw core business. Wilt u ook uw loonverwerking uitbesteden aan een specialist? Neem dan vandaag nog contact op en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Ervaar ook de vele voordelen van een ervaren en specialistisch team.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.