Ga een BH cursus volgen in Tilburg

mei 3, 2018

Op een plek waar mensen werken is het verplicht om minimaal één iemand in de buurt te hebben die beschikt over een BHV diploma. Hierdoor weet u zeker dat er eerste hulp verleent kan worden als er zich problemen voordoen. Dit certificaat is te behalen bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Naast de BHV cursus, kunt u bij dit bureau in Tilburg ook terecht voor diverse andere cursussen om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Denk hierbij aan een VCA en EHBO cursus. Ook helpt dit bedrijf u met het uitvoeren van ontruimingsoefeningen, zodat al uw medewerkers precies weten wat ze moeten doen in het geval er brand uitbreekt of er zich een andere noodsituatie voordoet.

Houd uw BHV kennis op peil met behulp van een bureau uit Tilburg

Wist u dat u BHV instructielessen kunt volgen bij een ervaren bureau? In elk bedrijf is het verplicht om minimaal een werknemer te hebben die beschikt over een BHV diploma. Het gaat immers om het redden van mensenlevens en het controleren van noodsituaties. Daarom is het verplicht om jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Voor het volgen van deze cursus, kunt u terecht bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Deze BHV cursus kunt u volgen in Tilburg, maar het is ook mogelijk de cursus binnen uw bedrijf te laten plaatsvinden. Tijdens deze herhalingscursus worden de basisonderdelen van BHV nogmaals behandeld en wordt er vervolgens alles verteld over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Door elk jaar een herhalingscursus te volgen blijft uw NIBHV diploma geldig én weet u zeker dat uw BHV kennis up to date is.

Een BHV cursus is te volgen in Tilburg of op uw eigen locatie

Voor welke optie kiest u tijdens het volgen van een BHV cursus. Er zijn namelijk tal van opties beschikbaar wanneer u een BHV cursus in bijvoorbeeld Tilburg gaat volgen. Dan is het aan te raden om de BHV cursus te volgen op de locatie van het veiligheidsadviesbureau, gelegen in Tilburg. Bent u eigenaar van een grotere organisatie en gaan er meerdere medewerkers deelnemen aan de cursus? Dan is het ook mogelijk om de cursus bij uw op locatie te laten plaatsvinden. Welke optie u ook kiest, dit bedrijf zorgt keer op keer voor een zeer interessante en boeiende cursus voor zowel basiscursisten als herhalingscursisten.

 

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.