Draadloos presenteren: hoe werkt dat precies?

april 11, 2018

Wilt u draadloos presenteren binnen uw bedrijf? Tegenwoordig behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor kunt u het beste een specialist inschakelen. Samen met u kijken zij wat de beste oplossingen voor uw bedrijf zijn. InAVate is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf. Wanneer u draadloos gaat presenteren, krijgt u meer bewegingsvrijheid tijdens de presentatie, wat zorgt voor een dynamischer gevoel. Zoekt u naar digitale mogelijkheden tijdens een vergadering? Dankzij Barco ClickShare deelt u eenvoudig uw beeldscherm met uw collega’s of klanten. Of dat nu binnen uw bedrijf is of daarbuiten. Een specialist zorgt ervoor dat uw vergadering of presentatie dankzij moderne technologische systemen nog beter en aangenamer wordt.

Eenvoudig online vergaderen op afstand met Barco ClickShare

Kent u Barco ClickShare al? Met dit systeem hoeft u niet allemaal meer in dezelfde vergaderruimte aanwezig te zijn om toch een goede vergadering te voeren. Door middel van videocommunicatie zijn uw collega’s of klanten altijd binnen handbereik, ook al bevinden zij zich aan de andere kant van de wereld. Wanneer u een specialist zoekt voor de beste kwaliteit van videoconferencing, gaat u het best naar InAVate toe. Met de Barco ClickShare stopt u een klein apparaatje in uw computer, waardoor u eenvoudig uw beeldschermen en informatie deelt met andere mensen. U kiest zelf of u de informatie op uw beeldscherm binnen uw bedrijf of op afstand deelt. Doordat u met het deelsysteem draadloos kunt presenteren, is de Barco ClickShare in iedere ruimte toepasbaar.

Specialisten helpen u snel af van een storing aan het deelsysteem Barco ClickShare

Wat doet u als content snel en eenvoudig delen op een groot scherm even niet werkt? Een specialist als InAVate lost uw Barco ClickShare problemen snel op. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.