Dit kunt u verwachten wanneer u kiest voor een listeria analyse

juni 7, 2018

Heeft u wel eens van een listeria analyse gehoord? Op die manier helpt u mee aan een veilig en eetbaar product. Van de selectie van grondstoffen tot aan de tijd in de schappen: uw product verandert in de loop van de tijd. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.

Een breed aanbod aan onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek

Salmonella onderzoek voor uiteenlopende industrieën nodig? Dan kunt u zeker professionele hulp gebruiken. Om een goede voedselveiligheid te waarborgen en te voldoen aan de wetgeving, is het belangrijk dat uw product diverse tests ondergaat. Maar wie schakelt u nu in voor diverse testen en diensten? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een allergenen analyse en analyse waarbij Listeria monocytogenes en gisten worden toegepast. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Voor vrijwel ieder product hebben mensen wel een allergie ontwikkelt. Dit geldt zowel voor voeding als non-food. U kunt hierbij denken aan producten op het gebied van cosmetica, consumentenproducten, water & milieu, agro chemicaliën, farmaceutische producten en producten binnen de voeding. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.

 

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.