Bij honderden bedrijven staat een vacature voor mechanical engineer open

april 6, 2018

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Kies voor de expertise van WR meet een zeer breed netwerk. Inmiddels is het netwerk uitgebreid tot meer dan 1800 bedrijven die allemaal op zoek zijn naar jou! Wil je bijvoorbeeld aan de slag gaan als assistent accountant, maar heb je nog geen geschikte vacature kunnen vinden of ben je juist op zoek naar een vacature voor mechanical engineer? Waar je ook naar op zoek bent, bij WR vind je het. Dankzij onze intensieve en strenge selectie weten wij zeker dat de juiste werknemer bij de juiste werkgever komt. Want dat is ons doel: jou matchen met een ondernemer die aansluit bij jouw wensen, eisen en verwachtingen.

Aan de slag als assistent accountant? Reageer nu op de openstaande vacature!

Ben jij erg goed met cijfers en houd je ervan om goede controles uit te voeren én heb je een uitstekende beheersing van de Nederlnadse taal? Reageer dan op de vacature mechanical engineer. Je beschikt over een hbo- of wo- diploma, je bent gedreven en je kan goed samenwerken. Het enige wat nog mist is een geschikte vaste baan. WR begeleidt jou bij het vinden van een baan als assistent accountant en biedt jou dé vacature aan waar je al zo lang naar op zoek bent. In ons aanbod vind je niet alleen vacatures voor accountants, maar ook een vacature voor bijvoorbeeld mechanical engineer, ICT’er en belastingadviseur.

Reageer vandaag nog op de vacature voor mechanical engineer

Hoe ga jij om met stress? Kun je hier goed mee omgaan en ben je goed op het gebied van communicatie? Op de site van WR vind je de ideale assistent accountant vacatures. Als mechanical engineer ga je aan de slag met het tekenen en ontwerpen van technische tekenen, werk je verbindingen van een constructie detaillering van werkplaatstekeningen uit en houd je je bezig met het voorbereiden van snijfiles uit tekeningen en plaatsen in dxf-files. Bij WR vind je veel openstaande vacatures voor mechanical engineer bij verschillende bedrijven die verspreid zijn door heel Nederland. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan als mechanical engineer? Solliciteer dan vandaag nog op een van de openstaande vacatures van WR! Wil je als assistent accountant aan de slag, maar heb je nog geen vacature gevonden? Ook dan is WR je graag van dienst.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.