Waar u cadeaubonnen kunt laten maken voor uw bedrijf

november 6, 2018

Heeft u een eigen onderneming en er ooit over nagedacht om cadeaubonnen te laten maken? Dit is zeker een goede keuze! GivaCard biedt u de mogelijkheid om een cadeaukaart te maken met de look en feel van uw eigen onderneming. Heeft u een eigen webshop? Of wilt u het assortiment van uw winkel uitbreiden? Kies voor Gift in a BOX van dit gespecialiseerde bedrijf. Hiermee maakt u zelf een cadeaukaart, die klanten enkel in uw winkel of webshop kunnen verzilveren. Dit is zeker een waardevolle toevoeging aan uw assortiment. Waar wacht u nog op? Ontdek direct de mogelijkheden als u contact met dit bedrijf opneemt.

Cadeaubonnen laten maken? U heeft alle benodigdheden al in huis

Er zijn verschillende redenen waarom het een goede keuze is om cadeaubonnen te laten maken voor uw onderneming. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het bij GivaCard zeker niet. Dit bedrijf levert cadeaubonnen die u op maat laat maken, het systeem, de verpakkingen en de rapportages. De benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren heeft u waarschijnlijk al in huis. Denk aan een CCV pinautomaat, een beveiligde webpagina of een kassasysteem. Van dit bedrijf ontvangt u maandelijks een rapportages, zodat u direct op de hoogte bent van het aantal verkochte en verzilverde cadeaubonnen. U laat toch ook een cadeaukaart maken door dit bedrijf?

Profiteer van de voordelen van cadeaubonnen laten maken

Stel, u wilt cadeaubonnen laten maken door GivaCard. Van welke voordelen profiteert u dan? U laat een cadeaukaart maken in de huisstijl van uw onderneming. Dit zorgt ervoor dat u zeer presenteerbaar bent op de winkelvloer. Daarnaast verhoogt het uw omzet en winst. Dat wilt u toch ook? Voor klanten is het leuk om een giftcard cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen. Uw klanten kiezen zelf wat de waarde is van opwaarderen en hoeveel ze willen verzilveren. Het is zelfs bruikbaar voor retourgoederen. Dat maakt het voor klanten wel heel aantrekkelijk om bij u een cadeaukaart te kopen.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.