Eten vervoeren met een thermobox

augustus 22, 2018

Als u een cateringbedrijf heeft, wilt u uw gasten altijd vers, warm of koud eten brengen, toch? Kies daarom voor een thermobox van een specialist. Door voorbereid eten in een thermobox te plaatsen, blijft het op de juiste temperatuur. Maar wist u dat een thermobox niet alleen uitstekend te gebruiken is voor het opslaan van eten? Ook voor vervoer zijn de boxen prima te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u eten serveert op een plek waar geen keuken aanwezig is. Of omdat u op de locatie niet genoeg tijd heeft om het eten voor te bereiden. Schaf daarom een box aan bij een specialist als Lagro Waalwijk B.V. en maak het uzelf een stuk gemakkelijker!

Diverse producten voor in de horeca, zoals de thermobox, beschikbaar

Waar bent u werkzaam op het gebied van horeca? Werkt u in een restaurant, bij een cateringbedrijf of in een hotel? Dan heeft u professionele horecaproducten nodig, bijvoorbeeld voor in de keuken. Denk aan producten die u helpen eten op een prettige manier te bereiden, maar ook producten die u helpen eten gemakkelijk te serveren of te vervoeren. Een van die producten is de thermobox. Met een thermobox kunt u eten gemakkelijk op temperatuur houden én op die manier warm vervoeren naar de plek van bestemming. Bent u geïnteresseerd in de thermobox of in andere producten voor de horeca? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van een specialist als Lagro Waalwijk B.V.

Thermobox nodig? Bekijk verschillende mogelijkheden in de showroom van de specialist

Ga voor een thermobox van Lagro Waalwijk B.V. Als u hiervoor kiest weet u zeker dat u uw producten altijd warm, koud en vers houdt. Lagro Waalwijk B.V. beschikt over een ruime showroom, waar u de verschillende mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. Thermoboxen bestaan er namelijk in diverse soorten, maten en modellen. Afhankelijk van uw gebruik en toepassing kiest u de box die het best bij u past. En wilt u daar wat advies over ontvangen? De specialist vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Zelfs wanneer u het liefst een product op maat ontvangt, kunt u bij de specialist terecht.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.