De specialist op het gebied van kunststof: telbakken en consumptie betalen met munten

maart 30, 2018

Op het gebied van kunststof munten en telbakken is Damen Plastics dé specialist. U heeft keuze uit reliëf munten of bedrukte munten. Deze laatste optie kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. Een reliëfmunt bestaat uit één kleur en is te herkennen aan het hoogteverschil van de tekst of het logo. Bij deze specialist kiest u uit verschillende vormen, maten en kleuren. Naast consumptie munten zijn telbakken ook zeer handig om te gebruiken bij uw evenement. Zo worden er minder snel telfouten gemaakt. Het zorgt er ook voor dat klanten sneller worden voorzien van munten. De telbakken zijn verkrijgbaar in een luxe versie en een budget versie. Per 10 worden de munten voor consumptie in een bakje geplaatst.

Bezoekers consumptie laten betalen met munten? Bij de specialist heeft u diverse opties!

Organiseert u een evenement? Dan wilt u een veilig betaalmiddel voor uw bezoekers. Damen Plastics produceert betaal munten voor u. Deze specialist biedt veel verschillende opties voor consumptie munten. Zo heeft u keuze uit reliëfmunten, waarbij de gewenste tekst of het logo zichtbaar wordt doordat deze in reliëf op de munt ligt. Deze muntsoort is verkrijgbaar in één kleur. Op zoek naar een betaalmunt met meerdere kleuren? Ook dit kan bij dit professionele bedrijf. Een meerkleurendruk kan op een witte munt 5 en op een andere kleur munt 4 kleuren dragen. Voor de verhuur van munten voor consumptie heeft dit bedrijf ook de oplossing voor u. Heeft u een jaarlijks terugkerend evenement? Dan is deze optie misschien iets voor u!

Verhoog uw omzet door bezoekers consumptie te laten kopen met munten

Een kunststof betaalmiddel is perfect voor evenementen. Als u komend jaar een festival organiseert is dit een goede manier om de omzet te verhogen. Munten als betaalmiddel zorgen ervoor dat er geen lange wachttijden aan de bar meer zijn, waardoor klanten sneller en vaker consumpties halen. Daarnaast worden er geen fouten meer gemaakt met het tellen en wisselen van geld. Bij deze specialist koopt u ook telbakken, waardoor het eenvoudig is om na afloop van het evenement de omzet te tellen. Het betalen van consumptie met munten zorgt er ook voor dat niet alle munten weer worden ingeleverd, waardoor de marge stijgt. Alleen maar voordelen dus!

 

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.