De laatste technische ontwikkelingen bij het ontwerp van een waterdichte koffer

augustus 28, 2018

Er zijn vele mogelijkheden als u kiest voor een kofferfabrikant in de omgeving van Den Haag. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een presentatiekoffer of een kunststof koffer, de specialist heeft het. Door het uitgebreide aanbod vindt u vast de koffer die u zoekt. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

U profiteert altijd van een goede garantie en de juiste service bij dé kofferspecialist. U bent verzekerd van een product van de beste kwaliteit omdat alle koffers in eigen fabriek worden gemaakt. Ook het interieur wordt volledig op maat voor u gemaakt. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase die voldoet aan uw wensen? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden op het gebied van koffers. Voor iedere branche of sector is er wel een oplossing te vinden. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Ideaal als u een waterdichte koffer op maat wilt laten ontwerpen of andere wensen heeft. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.