ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Heeft u diverse buitenlandse werknemers in dienst die op zoek zijn naar huisvesting in Amsterdam? Of heeft u een woning of appartement in Amsterdam die u aan expats wil verhuren. Het huren en verhuren aan de groep brengt vele voordelen met zich mee, maar ook een heleboel geregel. U kunt hiervoor diverse verhuurmakelaars inschakelen die u bijstaan in het huren of verhuren van een woning.

Specialist in de verhuur aan experts

Een toonaangevende verhuurmakelaar in Amsterdam is Haagen & Partners BV. Zij hebben zich gespecialiseerd in het huren en verhuren van woningen en appartementen aan expats. Zo ondersteunden zij diverse internationale bedrijven in het huisvesten van hun medewerkers in de omgeving van Amsterdam. U kiest uit een uitgebreid aanbod woningen en appartementen die speciaal bedoeld zijn voor expats. Daarnaast staan zij ook verhuurders bij in het verhuren van hun appartementen of woningen. De makelaars hebben door de jarenlange ervaring toegang tot een uitgebreid netwerk en werken hierdoor snel en effectief. Zij werken op een no-cure-no-pay-basis, waardoor u altijd van een succesvolle dienstverlening verzekerd bent. De professionals werken als bemiddelaar en adviseur en stellen uw wensen en verwachtingen voor het vastgoedbeheer centraal. Zij staan bijvoorbeeld in direct contact met de huurder en helpen u met het regelen van onderhoudszaken, indien u dit wenst. Daarnaast helpen zij huurders ook met informatie over de stad en wonen en werken in de omgeving van Amsterdam. De organisatie is lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars, NVM en VGM en helpt u zowel bij korte- als langetermijncontracten. Schakel deze specialisten in en profiteer van de hoge kwaliteitsdiensten en verzeker uzelf van een prettige huurperiode.

Ontdek de mogelijkheden en neem contact op

Voor meer informatie over de diensten van Haagen en Partners BV in Amsterdam neemt u contact met ze op of bekijkt u het aanbod online. Gedurende het hele proces van het huren en verhuren aan expats in Amsterdam, staat u in contact met één makelaar die u bijstaat en al uw vragen beantwoord. Ontdek de persoonlijke aanpak van dit bedrijf en laat u verrassen door de mogelijkheden.

https://haagen-partners.nl/

Door