vr. jun 18th, 2021

Duurzame houten gevelbekleding heeft meerdere voordelen. Allereerst draagt u uw steentje bij aan een groenere toekomst. Zeker wanneer u voor het hout van Platowood kiest. Deze expert maakt namelijk enkel gebruik van milieuvriendelijk hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Vervolgens wordt het hout bewerkt om ervoor te zorgen dat het extra lang meegaat. Deze bewerkingsmethode wordt ook wel platoniseren genoemd. Het verlengt de levensduur van het hout naar 50 jaar. U kunt dus zeker lang vooruit met uw houten gevelbekleding. Maar dit is niet het enige voordeel waar u van profiteert.

Duurzaam hout van uitstekende kwaliteit waar u jaren van geniet

Het hout van Platowood is niet alleen duurzaam, maar ook vorm- en dimensiestabiel. Hierdoor is het onderhoudsarm, want het hout krimpt of zwelt nauwelijks. Ook is het goed te verwerken in allerlei toepassingen. Een andere handige eigenschap van geplatoniseerd hout, is dat het een goede isolatiewaarde heeft. Hierdoor is het hout niet alleen ideaal voor uw gevelbekleding, maar kunt u het hout van Platowood ook goed gebruiken voor kozijnen, ramen en deuren. Het levert u hoe dan ook een kostenbesparing op, want door uw woning goed te isoleren, bespaart u op uw energierekening. Bovendien heeft het hout van deze specialist ook inbraakwerende eigenschappen. Het hout is zelfs vele malen beter dan andere verduurzaamde houtsoorten. U kiest dus niet alleen voor een duurzaam alternatief, maar ook voor uitstekende kwaliteit.

Ontdek of houten gevelbekleding van deze specialist bij u past

Bent u benieuwd of de houten gevelbekleding van Platowood wat voor u is? Bekijk dan de mogelijkheden op de website van het bedrijf of neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. De vriendelijke medewerkers beantwoorden al uw vragen en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om uw keuze te maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

https://www.platowood.nl/

Door