linkstrategie
Image default
Verbouwen

Met vloerverwarming geniet je overal in huis van warmte

Ben je iemand die snel kou heeft? Dan heb je vast vaak het gevoel dat jouw huis helemaal niet warm genoeg is. Indien je nog gebruikt maakt van een verwarmingssysteem met radiatoren is dat zeker mogelijk. Doordat enkel de radiator zelf warmte geeft, is de warmte namelijk niet eerlijk verdeeld over de ruimte. Er zijn echter systemen die de warmte wel overal gelijk verdelen, namelijk met behulp van vloerverwarming. Deze methode maakt gebruik van polyethyleen buizen die onder de vloer lopen en waar warm water doorstroomt. Zo hebben niet alleen jouw voeten, maar ook je hele lichaam warmte, eender waar je in huis bent. Bij 123Vloerverwarming heb je verschillende mogelijkheden.

Plaats het systeem zelf of schakel professionele hulp in

Ben je geïnteresseerd in een vloerverwarmingssysteem van 123Vloerverwarming? Zij plaatsen een vloerverwarming in bestaande woningen, maar ook in nieuwbouwwoningen door heel Nederland. Ben je benieuwd naar de prijs van een eventuele installatie? Zij bezorgen je met plezier een offerte op maat. Wens je geld te besparen en ben je een handige Harry? Je kunt er ook voor kiezen om zelf de vloerverwarming bij jou thuis te installeren. Als specialist bieden ze verschillende pakketten aan zodat je gemakkelijk en vlot het systeem kunt installeren. Ze hebben drie soorten pakketten beschikbaar:

  • Hoofdverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 10 cm
  • Hoofd– en bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 15 cm
  • Bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 20 cm

De pakketten voor vloerverwarming bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Vloerverwarmingsregelunit inclusief energiezuinige A-label circulatiepomp en temperatuurbeveiliging (inclusief verdeler voor vloerverwarming)
  • Benodigde vloerverwarmingsslangen
  • Benodigde meters <MIDI> inverse PE-RT/EVOH/PE0RT 5-lagenbuis
  • Benodigde meters randstrookisolatie met folieflap

Geniet van warmte in heel jouw woning en laat vloerverwarming installeren

Heb je interesse in een van de doe-het-zelfpakketten voor de installatie van vloerverwarming? Of wil je een offerte aanvragen? Contacteer hen dan vandaag nog! Zij zorgen steeds voor advies op maat, bieden onderhoud aan de verwarmingsinstallatie en voeren alle werken enorm nauwkeurig uit. Dankzij hun hoogwaardige service genieten ze van een enorm groot klantenbestand van meer dan 15.000 tevreden klanten van over heel Nederland.  

https://www.123vloerverwarming.nl/