linkstrategie
Image default
Tuin en buitenleven

Kies voor een schutting van hout van hoogwaardige kwaliteit

Als u op zoek bent naar een schutting van hout, ga dan eens langs bij Van der Heijden Houthandel. Deze houthandel is al 30 jaar een begrip in Brabant en u kunt er terecht voor al uw hout en aanverwante zaken. Uiteraard is alles er van de beste kwaliteit. Schutting hout is een verzamelnaam voor alle soorten hout die gebruikt worden voor, vanzelfsprekend, schuttingen, maar ook voor andere soort tuinschermen en tuinmeubels als veranda’s. Het is behandeld hout en specifiek bedoeld voor buitengebruik. Schutting hout moet immers bestand zijn tegen weer en wind, en toch wel een paar jaar mee gaan. 

Verkrijgbaar in een breed aanbod aan sleuren, maten en afmetingen

Schuttinghout is leverbaar is allerlei verschillende houtsoorten, kleuren, maten en afmetingen. Daarmee kunt u unieke schuttingen en tuinmeubels maken die uw tuin die gewenste landelijke of juist moderne, maar in ieder geval persoonlijke uitstraling geeft. Welke houtsoort u kiest hangt af van uw wensen. Zo gaat de ene soort langer mee dan de ander, en kan er ook verschil zitten in mate van onderhoud. Bij Van der Heijden kunnen ze u helpen het juiste soort schutting hout te kiezen. Ook voor advies over het bouwen en opzetten van de schutting kunt u bij hen terecht. 

Ga onbezorgd de zomer in

Voor wie niet zo goed is in klussen en toch onbezorgd de zomer in wil, is het ook mogelijk om kant en klare schuttingen te kopen. Ook hierin is de keuze aanzienlijk. Het voordeel hiervan is dat er meestal geen afwerking nodig is, en het opzetten van de schutting is relatief eenvoudig. Maar als u dat liever heeft, kunnen de ervaren vakmensen van Van der Heijden Houthandel de schutting ook voor u bezorgen en installeren. Zo heeft u in een mum van tijd een mooie nieuwe schutting staan en kunt u in alle rust en privacy genieten van uw tuin.

Gerelateerde artikelen

Mooi kunstgras in Lochem aangeboden!

Kies voor onkruidbestrijding met heet water