Hoe maak je de juiste keuzes bij een scheiding?

april 26, 2018

Een scheiding, het is nogal wat. Hoe de scheiding ook in elkaar zit, de kans is groot dat de gemoederen hoog oplopen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan zijn dat een van de twee eigenlijk niet wil scheiden of dat je met ruzie uit elkaar gaat. In beide gevallen is het verstandig om een mediator als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat jij en je partner zich niet laten leiden door emoties tijdens de scheiding. Hierdoor weet je zeker dat de zaken goed geregeld worden en dat alles eerlijk wordt verdeeld. Vergeet daarbij ook de kinderen niet. Een mediator zorgt ervoor dat jouw kinderen tijdens de scheiding zo goed mogelijk worden opgevangen en dat zij leren begrijpen waarom jullie deze keuze hebben gemaakt.

Zo worden de kinderen niet de dupe van de scheiding

Voor niemand is het leuk om te gaan scheiden. En weet je wanneer een scheiding nog minder leuk is? Wanneer jij en je partner samen kinderen hebben. Jullie kinderen mogen koste wat het kost niet de dupe worden van jullie scheiding. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Deze zorgt ervoor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen.

Met een scheidingsbemiddelaar verloopt je scheiding soepel

Als je gaat scheiden zijn er verschillende zaken waarmee rekening gehouden moet worden. Ook zijn er allerlei dingen die je moet gaan regelen. Zo moet je bedenken wat er met de kinderen gebeurt. Hoe worden de bezittingen verdeeld? En wat gaat er eigenlijk gebeuren met het koophuis? Voor de juiste begeleiding kies je voor mediation bij scheiden.  Al deze vragen worden beantwoord door scheidingsbemiddelaars met jaren ervaring. Wie dit zijn? De specialisten van Zorgeloosch Scheiden. Zij zorgen er samen met jou en je toekomstige ex-partner voor dat alles goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door je emoties. Zij helpen je met onder andere de juridische afhandeling, het maken van afspraken en met het opstellen van het scheidingsconvenant. Alles geregeld? Dan zorgen zij ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand om deze officieel te maken.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.