ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Kinderen die kampen met leerproblemen lopen al snel tegen andere soorten problemen aan. Niet alleen is het moeilijker om alle leerstof op te nemen en toe te passen, maar ook zorgen leerproblemen vaak voor demotivatie om naar school te gaan. Een achterstand op school kan ervoor zorgen dat het kind niet mee stroomt met de rest van de klas, wat voor een ongemakkelijk en onzeker gevoel op school zorgt. Uiteraard zijn niet alle kinderen met leerproblemen hetzelfde; ieder kind gaat er anders mee om en is er op persoonlijk vlak wel of niet van bewust. Het is van belang om te begrijpen waar de problemen met leren vandaan komen, zodat er een gerichte oplossing gevonden wordt. Hierbij helpt de organisatie Trivers in Noord-Brabant u en uw kind graag. Door de jarenlange ervaring waar de experts over beschikken, wordt ieder kind op een persoonlijke manier geholpen.

Diverse leerproblemen gericht aanpakken

Leerproblemen zijn verre van eenzijdig. Er bestaan diverse vormen die in een bepaalde mate voorkomen onder kinderen van diverse leeftijden. Denkt u bijvoorbeeld aan dyslexie, dyscalculie en dysorthografie. Voor de behandeling van deze problemen kunt u perfect terecht bij Trivers in Noord-Brabant. Ook kunt u hier een intelligentie-onderzoek laten uitvoeren, bijvoorbeeld wanneer uw kind lees- of spellingsproblemen heeft. Sociaal en gedragskundige ondersteuning zoomt meer in op de sociaal-emotionele problemen waar uw kind tegen aanloopt. Door de toepassing van de juiste methoden, hulpmiddelen en een persoonlijke en gerichte aanpak, is Trivers hét adres voor kinderen met leerproblemen die verholpen moeten worden.

De weg naar de juiste oplossingen

Het aanpakken van leerproblemen is belangrijk om meer zelfvertrouwen op school te creëren, want het gevoel dat je er als kind niet bij hoort, vormt al snel een negatieve spiraal. Problemen met leren nemen door een vervelend gevoel op school zo alleen maar veder toe. Trivers biedt u een effectief behandelplan, gericht op kinderen met specifieke leerproblemen, en begeleidt u en uw kind naar de juiste oplossingen.

https://trivers.nl/

Door