vr. jun 18th, 2021
Linkstrategie

Heb jij altijd al gedroomd van een rondreis door de Verenigde Staten? Heerlijk cruisen zonder iemand tegen te komen. de vrijheid die je daar tegemoet komt, die kennen wij eigenlijk niet in ons kleine kikkerlandje. Dus zo’n tour door het Westen van Amerika is zeker een avontuur. Maar je moet wel zorgen dat je alles goed geregeld hebt voordat je in de auto stapt. Wij zetten de belangrijkste punten waar je aan moet denken voordat je op reis door de Verenigde Staat gaat, voor je op een rijtje.

 

  1. Kies een duidelijk start en eind punt

Veel mensen denken meteen aan grote steden zoals New York aan de Oost kust of Los Angeles en San Francisco aan de West kust. Maar dit hoeft niet altijd het ideale vertrekpunt voor een rondreis te zijn. de luchthavens in deze steden zijn vaak erg druk, wat kan zorgen voor veel vertraging en lange rijen bij de grens controles. Daarnaast moet je ook nog heel ver rijden voordat je bij de nationale natuur parken aan komt. Daarom willen wij je aanraden om op Salt Lake City, Denver of Las Vegas te vliegen wanneer het Westen van Amerika wilt ontdekken. Voor de Oost kust raden wij de steden Portland en Seattle aan om naartoe te vliegen.

 

  1. Veilig rijden

Je gaat een hele reis maken en zit dus heel veel uren op de weg. Daarom is het verstandig om de regels van het Amerikaanse verkeer goed door te nemen. Je mag in de Verenigde Staten bijvoorbeeld links en rechts in halen, terwijl je in Nederland alleen links in mag halen. Wanneer je met een camper gaat rijden, is het gebruiken van achteruitrijcamera. Kijk dus bij de verhuurder of je een camper met een achteruitrijcamera set kan huren. Dat gaat je zeker helpen als je met zo’n grote auto moet gaan rijden.

Voor meer info : hier klikken

Door