Lagere risico-opslag verlaagt uw rente in de omgeving Den Bosch en Oss

maart 14, 2018

Is de waarde van uw woning hoger dan die van uw hypotheek? Verlaag uw rente! Door een uw risico-opslag laag te houden verlaagt u ook uw rente. Met de risicoklasse bepaalt u het verschil tussen uw hypotheek en de marktwaarde. Is uw woning meer waard geworden? Dan moet u dit aantonen. Is de waardestijging hoog genoeg? Dan komt u in aanmerking voor een lagere risico-opslag. Maar ook wanneer de hypotheek verlaagt, kunt u in aanmerking komen voor een andere risico-opslag. Benieuwd of u op de rente van uw hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch kunt besparen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Adviesburo Van Uden.

Een goede hypotheek is mogelijk voor starters nabij Oss

Het wordt voor starters steeds moeilijker om een hypotheek af te sluiten. Voor starters en doorstomers zijn de NIBUD normen te zwaar. Van dit alles wordt de woningmarkt de dupe. Echter zijn er genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en krijg professioneel hypotheekadvies. Hierdoor wordt duidelijk wat uw mogelijkheden zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.

Start met uw maximale hypotheek bij een hypotheektoezegging in en rondom Oss

Een hypotheektoezegging krijgt u een duidelijk overzicht met wat u wel en niet kan. Adviesburo Van Uden, gevestigd dichtbij Oss en Den Bosch regelt dit voor u. Bent u geïnteresseerd in een hypotheektoezegging? Dan start u met uw maximale hypotheek. Maar wat houdt dit precies in voor u? Tijdens een vrijblijvend gesprek met de adviseur wordt er gekeken naar verschillende zaken, zoals het toekomstige inkomen, kinderen, werk, bonussen enzovoorts. Een toezegging van een hypotheek geeft u niet alleen meer zekerheid, maar biedt ook veel voordelen wanneer u bijvoorbeeld een huis wilt kopen in Den Bosch of Oss. Bij een aankoop kan dit namelijk een sterk onderhandelingspunt zijn. U geeft de verkopers van uw droomhuis meer zekerheid wanneer u een hypotheektoezegging op zak heeft.

Voor meer info : hier klikken

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.