Een veegmachine is een must voor schone vloeren!

maart 14, 2018

U wilt graag dat uw medewerkers gezond blijven, toch? Dan is het bieden van een schone werkomgeving zeker een must! Stof kan na verloop van tijd leiden tot irritaties aan luchtwegen en de ogen. Zeker in de zware industrie, houtbewerking en andere sectoren met krachtige machinerie wordt er behoorlijk wat stof opgeworpen. Door een veegmachine te kopen bij Lansto B.V. voorkomt u dat het stof zich ophoopt. Hier vindt u de juiste veegmachine voor elke toepassing. Bovendien bespaart u flink wat tijd, en personeelskosten, want u hoeft geen veegploeg meer in te zetten aan het eind van de dag. Informeer naar de mogelijkheden en maakt binnenkort snel en efficiënt schoon met een professionele veegmachine.

Nooit meer een vuile vloer in uw werkplaats wanneer u een veegmachine komt kopen bij de expert

Wist u dat een schone werkplaats van groter belang is dan de meesten denken? Niet alleen voor uw medewerkers en u, maar ook voor uw klanten en andere bezoekers. Zorg voor schone en mooie vloer. Een opgeruimde hal laat een betere indruk achter. En dan is er nog het punt van veiligheid. Rondslingerend afval levert struikelgevaar op en dat is, zeker bij het gebruik van zware machines, een risico dat u in moet dammen. Hoe u dat doet? Door een veegmachine te kopen bij de expert! Bij Lansto B.V. vindt u de juiste veegmachine voor elke toepassing. Zet die eerste stap tot een schone en opgeruimde werkplaats en vraag een offerte aan via de website. Hulp nodig bij het kiezen? Een ervaren medewerker staat u graag te woord!

Voorkom ongevallen op de werkvloer door een veegmachine te kopen

Ziekteverzuim is een terugkomend onderwerp bij iedere organisatie. Het ligt vaak hoger dan gewild en hierdoor blijft het een hekel punt. Medewerkers die niet kunnen werken, kosten geld. Voor loodsen magazijnen en werkplaatsen is het kopen van een professionele veegmachine een manier om bedrijfsongevallen tegen te gaan. Stukken hout, metaal, papier of plastic leveren een serieus struikelgevaar op, soms met even serieuze gevolgen. Lansto B.V. biedt u de oplossing in de vorm van verschillende modellen waarmee u al het rondslingerende afval makkelijk en snel opveegt. Hier vindt u de juiste veegmachine. Interesse? Bel meteen en vraag de brochure aan!

Voor meer info : hier klikken

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.