vr. jun 18th, 2021
Linkstrategie

Het is u vast wel een keer overkomen. U bent aan de telefoon en u wordt door meerdere mensen tegelijk gebeld. Vaak kunt u nog wel een paar gesprekken tegelijk houden door middel van wisselgesprekken. Maar soms mist u ook een (heel) belangrijk telefoontje dat u beslist niet wilde laten beantwoorden door uw antwoordmachine. Maar wat voor mogelijkheden heeft u nog meer naast het aannemen van een receptioniste?

Voor een mogelijkheid om dit probleem op te lossen hoeft u niet ver te zoeken. Tegenwoordig staan er op internet genoeg callcenters, telefoondiensten en antwoordservices waar u gebruik van kunt maken. Maar welk bedrijf biedt u precies de service aan die u wilt en bij uw probleem past? Bizziphone is een bedrijf dat gespecialiseerd is in telefoondiensten en antwoordservices. Indien u gebruik maakt of wilt maken van de antwoordservice van Bizziphone, dan zijn hier enkele voordelen die het bedrijf u kunt bieden:

–          Een eigen telefoniste met minimaal 4 jaar ervaring in het onderhouden van klantcontact.

–          Alle telefonisten zijn fulltimers.

–          Uw telefoniste weet hoe hij/ zij klanten te woord moet staan.

–          Uw telefoniste zorgt voor een zowel persoonlijke als professionele afhandeling.

–          Uw telefoniste kan de telefoon beantwoorden in meerdere talen (Nederlands, Engels, Duits & Frans)

 

De telefoniste neemt de telefoon op als u niet in de gelegenheid bent om dit te doen. Ook heeft de telefoniste kennis van en over uw onderneming / bedrijf / organisatie. Hierdoor zullen de mensen de telefoniste zien als één van uw medewerkers en komt u zowel betrouwbaarder als professioneler over op uw (potentiële) klanten. De tarieven voor de antwoordservice van Bizziphone zijn als volgt:

–          Het starterspakket kost u € 4,95 p. maand & € 1,85 p. gesprek. Dit pakket is voor interessant indien u 1 tot 125 telefoongesprekken heeft per maand.

–          Het pluspakket kost u € 29,95 p. maand & € 1,65 p. gesprek. Dit pakket is voor u interessant indien u meer dan 125 telefoongesprekken heeft per maand.

 

Mocht u nog twijfelen of de antwoordservice van Bizziphone de juiste voor u is, dan heeft u de mogelijkheid om de service 30 dagen gratis uit te proberen. U kunt zich aanmelden voor de proefperiode op www.bizziphone.com.

Voor meer info : hier klikken

Door