ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Detachering is het uitlenen van jouw eigen personeel aan een andere partij. Het kan ook andersom zijn, dat jij mensen leent van een andere partij. Het is anders dan mensen inhuren via een uitzendbureau. Redenen voor het detacheren is vanwege ziekte, speciale projecten waar meer mankracht voor nodig is, zwangerschap of proeftijd. Bedrijven kunnen er voor kiezen dit te doen maar is het nou voordelig? Het is namelijk wel duurder dan mensen via een uitzendbureau aan te nemen. De werkkosten zijn hoger omdat ze meer kennis hebben en dus een hoger bedrag kunnen  vragen. De voor en nadelen even op een rijtje.

Het voordeel is dat je op een snelle manier aan hoog opgeleid personeel kan komen. Er is ook een sollicitatie van te voren waar je goed kan overleggen wat er moet gebeuren en of diegene de juiste persoon is om aan te nemen. Vaak hebben de sollicitanten al ervaring opgedaan omdat ze door het detacheringsbureau aangenomen zijn. het is daarnaasst ook een tijdelijke dienstverlening en soms is het fijn nieuw bloed in het bedrijf te hebben die misschien andere ideeën hebben dan het huidige personeel. Detachering software kun je gebruiken om dit allemaal in kaart te brengen. Het proces wordt op die manier een stuk eenvoudiger en sneller uitgevoerd. Je kunt met deze software overal inloggen via de website en het is mobiel ook te gebruiken. Dit is makkelijk voor als je onderweg bent. Nadelen zijn dat het tijdelijk is dus moet je ze wel inwerken voor een korte periode. Dit kost veel tijd en geld. Ze kosten ook meer dan uitzendkrachten dus je moet wel opletten.

Andere software is handig voor Personeelsplanning. Je kunt dan allerlei zaken plannen omtrent het personeel. De uren dat ze werken maar ook andere afspraken kunnen worden ingevoerd en door alle partijen worden bekeken. Dit kan overal online.

Voor meer info : hier klikken

Door