vr. jun 18th, 2021
Linkstrategie

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. De mobiele telefoons en met name de smartphones hebben de wereld om ons heen het afgelopen decennium enorm veranderd / beïnvloed. Men kijkt vandaag de dag gemiddeld zo’n 221 keer per dag op hun telefoon. De meeste mensen kijken tegenwoordig dus vaker naar hun telefoon dan dat ze naar hun geliefden (familie, , echtgenoot of echtgenote en vrienden)  kijken. Maar hoe is de mobiele telefoon en de verandering in ons gedrag eigenlijk zo ver gekomen?

De eerste mobiele telefoon werd uitgevonden in 1973 door Martin Cooper van Motorola. Het model was erg groot en woog meer dan een kilo. Echter werd door de uitvinding van dhr. Cooper wel een revolutie gestart op het gebied van telecom en communicatie. In 1983 was de eerste mobiele telefoon beschikbaar voor consumenten en ook deze was gemaakt door Motorola. Aan het eind van de jaren ’90 verscheen de eerste mobiele telefoon van Nokia op de markt. De eerste mobiele telefoon met een camera volgde al snel, namelijk in het jaar 2000. En in 2002 was het al mogelijk om een mobiele telefoon te kopen met (voor die tijd) snel werkend mobiel internet. En in 2007 kwam één van de huidige grootmachten op het gebied van mobiele telefoons met hun eerste smartphone op de markt. Hier gaat het over de Iphone 2G van het bedrijf Apple.

Vandaag de dag kun je het zo gek niet bedenken of het kan met een mobiele telefoon (smartphone). Zo kun je tegenwoordig video’s maken, overal ter wereld razend snel internetten, e-mailen, allerlei spelletjes spelen op je mobiel en nog veel meer. Het handige van een mobiele telefoon is dat je overal ter wereld bereikbaar bent. Echter kan het soms zo zijn dat je omkomt in de telefoongesprekken. Voor bij werk gerelateerde telefoontjes is het handig als die altijd beantwoordt worden, alleen kan je dit soms niet alleen aan. Tegenwoordig is hier een oplossing voor, namelijk een antwoordservice.

Wilt u meer weten over de antwoordservice die er voor zorgt dat je altijd jouw klanten, partners of sponsoren te woord kunt staan? Bezoek dan www.antwoordservice-telefoonservice.nl

 

Voor meer info : hier klikken

Door