ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

In de wereld anno 2016 kan je niets meer aan toeval overlaten. Als het even kan probeert men alles te controleren om zo min mogelijk aan toeval over te laten. Van het plannen van agenda’s, het laten onderzoeken van het DNA en de ei- en spermacellen bij het plannen van een kind tot de beveiliging van ons dagelijks leven. Dit laatste is niet nieuw: al sinds het bestaan van de mensheid doet men moeite om kostbaar privébezit te beschermen tegen diefstal, bijvoorbeeld door het in zware kisten met een slot te beveiligen, het te begraven op een geheime plek, of later door goederen bij een bank onder te brengen.

Tegenwoordig komt er echter meer bij kijken, want niet alles gebeurd meer in de fysieke wereld. Er zijn veel meer dingen die erbij komen kijken namelijk. Zo hebben we tegenwoordig de ether en het internet wat nieuwe bedreigingen met zich meebrengt. Zeker voor bedrijven zorgt dit voor de nodige veiligheidsrisico’s waar rekening mee gehouden dient te worden. Bedrijfsbeveiliging gaat immers verder dan camerasystemen, alhoewel deze een onbetwistbaar belangrijke rol innemen zijn ze niet meer het enige waar het om draait.

Camera’s en alarmsystemen zijn ongetwijfeld belangrijk voor de fysieke locatie zoals een winkel, bedrijfspand of opslagplaats, evenals goede sloten en elektronische beveiliging indien gewenst. Maar voor steeds meer bedrijven is het ook van belang om een online systeem te hebben. Veel bedrijven doen administratiewerkzaamheden online, of hebben gevoelige bedrijfsinformatie online staan. Goede firewalls, anti virus software en eventueel eigen servers zijn hierbij een must om te voorkomen dat ongenode gasten door de bestanden gaan rondneuzen. Dit is voor velen erg lastig omdat het een specialisme op zich is, maar dankzij Groenewegen Delft hoeft men het niet alleen te doen. Samen kan gekeken worden naar de juiste bedrijfsbeveiliging voor het bedrijf.

Voor meer info : hier klikken

Door