Steriele verpakking uitstekend voor gebruik in de medische sector

maart 22, 2018

Bent u werkzaam in de medische sector of de gezondheidssector? Dan weet u dat het belang van schone verpakkingen erg groot is. U moet dus zeker weten dat de verpakkingen die u aanschaft, steriel zijn. Bij een specialist op het gebied van PET verpakkingen, PET Power genaamd, weet u zeker dat uw verpakking op steriele wijze is geproduceerd. Zij maken namelijk gebruik van een cleanroom met ISO-klasse 7. De cleanroom heeft een hogere luchtdruk dan de ruimte erbuiten, waardoor er geen schadelijke lucht naar binnen kan stromen. Op deze manier worden producten in de cleanroom op de schoonst mogelijke manier geproduceerd. Om de PET verpakking volledig steriel te maken, kan de verpakking worden nabehandeld met gammastraling. Dit maakt de steriele verpakking klaar voor gebruik in de medische sector.

Draag bij aan een betere wereld en kies voor de PET verpakking

Wist u dat PET verpakkingen tegenwoordig op heel milieuvriendelijke wijze geproduceerd kunnen worden? Zo hoeft u, wanneer u kiest voor de PET verpakking in uw industrie, zich nooit schuldig te voelen over de gevolgen voor het milieu. De ecologische voetafdruk van uw steriele PET verpakking wordt bijvoorbeeld zo laag mogelijk gehouden door het PET materiaal te recyclen. Ook hanteert een specialist op het gebied van PET verpakkingen, zoals PET Power, geavanceerde productieprocessen die zijn gericht op het verlagen van de CO2-uitstoot. Op deze manier wordt gezorgd dat de (steriele) PET verpakking waarin u uw producten verpakt, zo duurzaam mogelijk is. U wilt toch ook uw steentje bijdragen aan een betere wereld?

Steriele PET verpakking geheel voor u op maat gemaakt

Er bestaan honderden soorten verschillende PET verpakkingen. De steriele verpakking is ongekend populair. Maar wat is de geschikte verpakking voor uw toepassing? Bij een specialist krijgt u hulp. Zo vindt u bij een specialist als PET Power een enorm assortiment aan standaard PET verpakkingen, bestaande uit meer dan 700 PET flessen en -potten. De kans is groot dat u ook voor uw product wel de juiste verpakking vindt. Wilt u echter een écht speciale PET verpakking voor uw product? Dan kunt u bij de specialist vaak ook terecht voor een innovatieve en specifieke verpakking op maat gemaakt voor uw product. Op deze manier kunt u ook uw verpakking steriel maken. Zoals u ziet, vindt u bij de specialist voor elke toepassing wel de juiste PET verpakking.

Voor meer info : hier klikken

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.