Meerwaarde van online marketing bureau

november 28, 2013

Onlangs heb ik een internet marketing bureau ingeschakeld. Ik ben zelfstandig ondernemer en ik zag onderhand door de bomen het bos niet meer. Ik weet niet hoe het met u zit, maar zeker tot voor kort zeiden al die moderne termen me zo weinig. En dan bedoel ik natuurlijk bijvoorbeeld:

  • SEO
  • SEA

Inmiddels begrijp ik ongeveer wat ze bedoelen met Search Engine Optimalization (zoekmachine-optimalisatie, heb ik me laten vertellen). Het gaat erom dat je zorgt dat jouw website makkelijk vindbaar is wanneer mensen zoeken naar bepaalde woorden die met jouw bedrijf of product te maken hebben. Ik weet er eigenlijk nog steeds het fijne niet van. Daarvoor kan ik gelukkig vertrouwen op de professionals van het online marketing bureau. Ik ben blij dat ik daarin geïnvesteerd heb.

Internet marketing bureau: merkbare voordelen

Ik zal u even laten zien wat ik bedoel. Voordat ik dit online marketing bureau heb ingehuurd ging het met mijn verkoopcijfers bijzonder slecht. Op de één of andere manier kon ik mijn producten ineens zelfs aan de straatstenen niet kwijt. Wist ik veel dat er zó veel afhangt van een goede marketingstrategie. Nu ik echter met het internet marketing bureau in zee gegaan ben, heb ik het volgende gemerkt:

  • Als ik op Google zoekwoorden in typ die gerelateerd zijn aan mijn product, zie ik inderdaad mijn website als één van de eerste zoekresultaten verschijnen
  • Daardoor is mijn klantenkring gegroeid
  • Dat resulteerde in een forse verkooptoename
  • En zelfs de winst is flink toegenomen.

Ik moet u eerlijk bekennen dat ik bijna van plan was geweest mijn handdoek in de ring te gooien. Maar ik ben ontzettend blij dat ik dat niet heb gedaan. Ja, zeg nou zelf: in de huidige economie is het al moeilijk genoeg om de boel draaiende te houden.

Een echte aanrader

Nu zult u misschien denken dat het inhuren van een online marketing bureau (wat dus hetzelfde is als een internet marketing bureau) u meer kost dan dat het u in de toekomst gaat opleveren. Maar mijn ervaring is juist het tegenovergestelde. Natuurlijk moet je hierin investeren, maar de medewerkers van zo’n internet marketing bureau weten echt wat ze doen en ze gaan er voor de volle honderd procent voor. Binnen de kortste keren kunnen ze ook voor u het tij doen keren. Ik zou u aanraden de hulp van een online marketing bureau te verkiezen boven zelf voortploeteren.

Voor meer info : hier klikken

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.