ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niet zoveel van jouw omgeving aan moet trekken, maar aan de andere kant vinden mensen het vaak belangrijk om status te hebben bij andere mensen uit hun omgeving. De inhoud van deze status is bij iedereen verschillend, maar is wel bij iedereen aanwezig en datgene wat voor jou voor status zorgt, dus wat je wilt zijn, wordt vaak bepaald door het maatschappelijke beeld dat gevormd wordt door mensen uit de omgeving. Je wilt er dus zo uit zien als dat je op een bepaald moment wil dat er tegen je aan wordt gekeken.

Een van de meest voorkomende aspecten die in het maatschappelijke beeld van vandaag terugkomen is dat mensen vaak vinden dat je er goed uit moet zien. Als gevolg hebben mensen die niet aan dat beeld voldoen minder kans op bepaalde functies in hun carrière. Denk bijvoorbeeld aan een baan als nieuwslezer of nieuwslezeres. Ook op andere posities speelt het overkomen van iemand een grote rol. Als er bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie, op overkomen na, geen enkel verschil is tussen twee sollicitantes, zal de sollicitant die het beste overkomt worden aangenomen. Zo komt het dat jonge en aantrekkelijk vrouwen meer kans hebben op bepaalde functies in hun carrière.

Het is voor een vrouw daarom belangrijk om er goed uit te zien. Dat is dan ook de aanleiding waarom mannen en vrouwen aan plastische- en cosmetische chirurgie doen. Zo komt het dat veel vrouwen een behandeling doen met fillers of botox, want dan krijgen ze een strakkere huid. Voor zo’n behandeling moet je naar een botox kliniek of naar een kliniek voor fillers. Uiteindelijk is het belangrijk dat je naar een kliniek gaat die goed is, omdat je daar de kwaliteit krijgt die je graag wilt.

Voor meer info : hier klikken

Door