Alle soorten staal op maat gemaakt door de specialist

september 3, 2018

Heeft u een stuk staal van bepaalde afmetingen nodig dat u op maat wilt laten maken? Laat dit doen door een specialist als Bassa Staal. Met meer dan 70 jaar ervaring in de staalbranche bent u verzekerd van een oplossing die geheel aan uw wensen voldoet. Omdat elke wens anders is, wordt er altijd gekozen voor een persoonlijk aanpak. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Weet u al hoe u het staal op maat wilt laten maken? U heeft keuze uit zagen, snijden, stralen, knippen en galvaniseren. Lastig kiezen wat de beste optie is? De specialisten voorzien u graag van deskundig advies.

Grote voorraden van staal dat op maat gemaakt kan worden

Bassa Staal heeft altijd een grote voorraad staal op maat, waardoor zij vele klanten van staal kunnen voorzien. Op het binnenterrein van 7000 m2 en het buitenterrein van 6000 m2 ligt een grote voorraad van 2500 m3. Van het staal worden gelaste en naadloze buizen, staf-en balkijzer, platen, koudgewalste profielen en blank staal gemaakt. Uiteraard zijn de producten enkel van de beste kwaliteit en geschikt voor allerlei doeleinden. Heeft u staal op maat laten maken, maar beschikt u zelf niet over de juiste transportmiddelen? Geen probleem! Deze specialist levert graag uw grote en kleine bestellingen op de gewenste plaats van bestemming.

Blank staal op maat laten maken

Er zijn diverse soorten staal van Bassa Staal, zoals blank staal, op maat te maken. Dat is een verstandige beslissing. Hier bent u namelijk verzekerd van een deskundige en persoonlijke oplossing op maat. Door jarenlange ervaring in de staalbranche weten de specialisten waar zij over praten. Blank staal is het meest gebruikte materiaalsoort op de Nederlandse markt. Omdat er enkel een dunne olielaag op het staal wordt aangebracht zonder verdere beschermlaag, heet het Blank staal. Een andere naam die wordt gebruikt voor blank staal is staal 37. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat laten maken van staal? Neem dan contact op met de specialist en profiteer van uitstekende service en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.