linkstrategie
Image default
Industrie

Alle soorten SMIPACK machines onder een dak

Wilt u een SMIPACK machine kopen? Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit verpakkingsmachines. Ze bieden een grote verscheidenheid aan machines aan, zodat er voor elke toepassing een geschikte machine te vinden is. Bij DEMCA vindt u een groot aanbod SMIPACK machines. Denk hierbij aan kartonverpakkers, flessenvullers, folieverpakkers en bundelverpakkers. DEMCA is al sinds de jaren zeventig leverancier van geavanceerde verpakkingsmachines, waaronder die van SMIPACK. Ze investeren continu in innovatie. Daarom verkopen ze veel machines die voorzien zijn van de laatste technologische ontwikkelingen. Met de machines van dit bedrijf verhoogt u binnen no-time de efficiëntie van uw verpakkingsproces.

Nieuwe SMIPACK machines en onderdelen

Bij DEMCA vindt u verschillende verpakkingsmachines van SMIPACK en andere toonaangevende merken. Daar blijft het echter niet bij. Ze bieden namelijk ook vervangende onderdelen aan, zodat u nooit lang zonder werkende machine zit. Daarnaast vindt u er sleeve-machines, krimp-kapmachines, sealmachines en nog veel meer. Vrijwel elk bedrijf dat te maken heeft met verpakkingsprocessen kan terecht bij deze specialist. Ze zijn ook nog eens de perfecte partner als u uw producten met folie wilt verpakken. Ze importeren alleen de beste folieverpakkers op de markt. De SMIPACK machines van DEMCA worden in verschillende branches gebruikt. Denk hierbij aan de voedingsmiddelenindustrie, speelgoedindustrie en de farmaceutische industrie.

Kijk eens in de showroom of vraag ze om advies

Wilt u weten welke SMIPACK machine u het meest efficiënte verpakkingsproces biedt? DEMCA heeft een team van experts die u alles kunnen vertellen over de verpakkingsmachines van dit merk. Ze hebben ook een showroom. Ga daar eens langs om verschillende machines te bekijken. De medewerkers voorzien u ook daar van advies op maat. Wilt u enkel meer informatie over DEMCA of over hun SMIPACK machines? Dan kunt u ook contact met ze opnemen om telefonisch (of per e-mail) advies in te winnen over uw situatie.

https://demca.nl/

Gerelateerde artikelen

Koop uw melkrobot bij een betrouwbare specialist

Pak bodemverontreiniging aan en schakel deze specialist in bodemsanering in

Door met kunststof te spuitgieten wordt uw ideale verpakkingsmateriaal gecreëerd