vr. jun 18th, 2021

Iedereen weet dat een goede nachtrust heel erg belangrijk is. Met de boxsprings van Hästens wordt dit écht werkelijkheid! Iedere dag uitgerust uw bed uitstappen is voor veel mensen een ver-van-hun-bed-show. Dit komt vaak doordat zij slapen op een matras dat niet bij hun slaapgewoonten of lichaam past. Een zijslaper heeft bijvoorbeeld een heel ander soort matras nodig dan een rugslaper. Daarnaast heeft iemand die groter is meer veerkracht nodig om het lichaam op te vangen. Dit zijn allemaal kenmerken waar u op moet letten als u gaat kijken bij de boxsprings van Hästens. Gelukkig heeft Hästens verschillende boxsprings zodat iedereen bij dit Zweedse kwaliteitsmerk een fijn bed kan aanschaffen!

Ook op een matras van Auping slaapt u heerlijk

Lukt het onverhoopt niet om tussen de boxsprings van Hästens iets te vinden? Dan kunt u bij de showroom van Fidder Slapen in Woerden, nabij Utrecht, ook nog kijken bij de bedden en matrassen van Auping. Auping is een van de bekendste en beste beddenfabrikanten van Nederland en is verkrijgbaar bij het Auping Plaza nabij Utrecht. Kwaliteit en comfort zijn kernwaarden die bij Auping centraal staan. Ongeacht het model dat u kiest, u zult altijd gegarandeerd zijn van een goede nachtrust. In de buurt van Utrecht moet u voor een compleet aanbod van Auping dus een bezoek brengen aan Fidder Slapen. De deskundigen staan klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Breng een bezoek aan de showroom in Woerden

Als u graag advies van een echte slaapexpert wenst op het gebied van Hästens en Auping boxsprings, dan maakt u een afspraak bij de showroom van Fidder Slapen in Woerden, nabij Utrecht. Tijdens de slaap check-in beantwoordt u enkele vragen over uw slaapgewoonten. Dan wordt er gericht gezocht naar het geschikte bed voor uw slaapwensen! Een afspraak plant u eenvoudig telefonisch of via de website. Wacht niet langer en gun uzelf een fijne nachtrust.

Door